Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Még élnek a fehérvári remények

Balogh Zoltán | albavolanhockey.hu | 2011.02.09. |
Még élnek a fehérvári remények
A SAPA Fehérvár AV 19 jégkorong csapata nem adta fel, hogy tagja legyen az EBEL nyolcas mezőnyének, s részt vehessen a rájátszásban: Kevin Primeau gárdája idegenben, szétlövéssel 5:4-re verte az Acroni Jesenice együttesét.

Eric Johanson nagyon odatette magát, a fehérváriak 29 éves centere négy gólt rámolt be a Jesenice ketrecébe, így nagyban hozzájárult ahhoz, hogy csapata győzelemmel korcsolyázhatott le a jégről. Pedig nem úgy indult a csata, hogy a fehérváriak örülhetnek a végén, Ticar és Hafner góljaival 2:0-ra nyerte a Jesenice az első harmadot, ám jött Johansson, aki kettőt ütött a második húsz percben, míg az ellen részéről Ticar volt újra eredményes. A záró szakasz megint csak a Voláné volt, Johansson megint hintett egy duplát, de közte Pretnar is betalált, így jöhetett a hosszabbítás. Ez nem hozott eredményt, maradt a szétlövés, melyből komoly izgalmak után a Vas Márton vezette magyar bajnok került ki győztesen.

A Volán versenyben maradt a rájátszásért, ám pozíciójának nem tett jót, hogy a Ljubljana váratlan sikert aratott Grazban, a szlovénok 3:1-re verték a hatodik helyen álló osztrák egyletet. Primeau edző szerint azonban messze még az alapszakasz vége, ha csapata ilyen motiváltan lép jégre a további mérkőzéseken, akkor egyáltalán nem kizárt, hogy a SAPA Fehérvár AV 19 tagja lesz a rájátszásnak. Pénteken nem lehet más a cél, mint a Vienna Capitals legyőzése!
Még nincs értékelve