Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Mi vagyunk az esélyesek!

Balogh Zoltán | mlsz.hu | 2010.10.08. |
Mi vagyunk az esélyesek!
Nem lehet vitás, a magyar labdarúgó-válogatottnak le kell győznie San Marino együttesét a Puskás Ferenc Stadionban ma 19 órától megrendezésre kerülő Európa-bajnoki selejtezőn. Más lehetőség egyszerűen nem létezhet, mert a következő, finnek elleni igen húzósnak ígérkező találkozón egy önbizalommal teli magyar csapatnak kell pályára lépnie.

Nincsenek rossz emlékeink a miniállam futballistáival vívott mérkőzésekről, egy hazai 3:0 és egy idegenbeli 5:0-s győzelem a mérleg. A mai találkozó után is elfogadnánk bármelyik eredményt, a szakemberek szerint az a lényeg, hogy meglegyen a három pont. Az egyszerű mezei szurkoló azonban többet szeretne, gólgazdag mérkőzést, látványos támadójátékkal.

Szalai Ádám formáját látva erre van is esély, a Mainzban futballozó 22 éves csatár pazar formát mutat a Bundesligában, így elvárható tőle, hogy gólokkal örvendeztesse meg az egykori Népstadion remélhetőleg szépszámú közönségét. Szalai ékpárja valószínűleg a genovai Rudolf lesz, míg a csatárokat Dzsudzsák, Gera és Koman tömi majd jobbnál jobb labdákkal, legalábbis reményeink szerint. A székesfehérvári Elek szűrőként kaphat feladatot, a belső hátvédpárost a hírek szerint Juhász és Vanczák „alakítja” majd. A két szélső védőposzt megszerzésére Laczkónak és Vermesnek van a legnagyobb esélye, a kapuban pedig a rutinos mackónadrágos fazont, Király Gábort láthatjuk.

Átlag: 5