Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Nagy László: nem!

Balogh Zoltán | 2011.02.11. |
Nagy László: nem!
Véget ért a másfél éve tartó kézilabdás kutyakomédia: a Magyar Kézilabda Szövetség hivatalos honlapján tette közzé a világklasszis Nagy László hozzájuk eljuttatott közleményét, melyben a Barcelona játékosa lemondta a magyar válogatottban való további szereplését. A Szegedről indult sportoló döntését az MKSZ tudomásul vette, az ügyet lezártnak tekinti.

 

Ennyi volt, nagy meglepetés nem történt. Nagy László másféléves huzavona után végre színt vallott: „A február 15-i határidőt nem megvárva, a mai napon, február 10-én jelzem, hogy nem kívánok szerepelni a válogatottban! Üdvözlettel: Nagy László.” - olvasható az MKSZ hivatalos honlapján.
 
A nemzeti csapat egykori kapitánya legutóbb 2009. június 21-én, a Szlovákiában 30–19-re megnyert Eb-selejtezőn lépett pályára, azóta ilyen-olyan indokokkal távolmaradt a válogatott edzőtáboraitól, felkészülési tornáitól, világversenyeitől.
 
Nagy László arra az újságírói kérdésre, milyen indokok alapján hozta meg döntését – szokása szerint –, nem szolgált konkrét válasszal. Mindössze annyit közölt, nem látta értelmét a további időhúzásnak, ám az ultimátumszerű határidőket nem ő, hanem a kézilabda-szövetség tologatta.
Még nincs értékelve