Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Nem bűnös!

Balogh Zoltán | haon.hu | 2011.05.06. |
Nem bűnös!
A Nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) felmentette a „bundázás” vádja alól az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) által tavaly nyáron eltiltott DVSC-TEVA-védőt, Mészáros Norbertet. A játékos becsületét, a karrierjéből kimaradt egy évet ki adja vissza?

Mészáros az ügy elejétől fogva hangoztatta ártatlanságát, többször kijelentette, senki nem próbálta őt megvesztegetni a Bajnokok Ligájában megrendezett DVSC-Fiorentina csoportmeccs előtt. Ez az UEFA-t nem hatotta meg, lazán elmeszelték a villámgyors középső hátvédet, aki kénytelen volt kihagyni az egész szezont. Csütörtöktől azonban emelt fővel járhat, a svájci sportbíróság felmentette minden vád alól, most már csak Kondás Elemér vezetőedzőn múlik, berakja-e a csapatba az eltiltása alatt is folyamatosan tréningező labdarúgót. 

Egy futballista felnőtt karrierje 10-12 évre tehető, Mészárosnak nem csak a becsületét, szavahihetőségét tiporták sárba, de a pályán tölthető idő jó egy tizedétől is megfosztották, a kiesett jövedelemről, a presztízsveszteségről nem is beszélve.
Még nincs értékelve