Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Sator maradt a kapitány

Balogh Zoltán | mob.hu | 2010.07.20. |
Sator maradt a kapitány
Továbbra is Ted Sator vezeti a magyar jégkorong válogatottat, az NHL-ben is megfordult edző bírja a Magyar Jégkorongszövetség elnökségének támogatását, így a 2011-es budapesti divízió 1-es vb-ig ő irányíthatja Palkovicsékat.
A magyar hokisokat Sator az idén Szlovéniában megrendezett divízió 1-es vb-n megpróbálta visszavezetni az A-csoportba, ám a bravúr nem sikerült, legjobb jégkorongozóink a házigazdák mögött, második helyen zárták a versengést.
 
A szövetségi kapitányra az áprilisban megrendezésre kerülő világbajnokság előtt is embert próbáló feladatok várnak: november közepén a Papp László Sportarénában az EuroChallenge keretén belül négycsapatos nemzetközi tornára kell nemzeti együttesünket felkészítenie. A budapesti megmérettetésen Ausztriával, Franciaországgal és Japánnal meccselnek hokisaink, majd a válogatott Szlovéniába utazik, ahol a házigazdák mellett Ausztriával és Norvégiával ütközik. A felkészülési programban szerepel még az osztrák és a norvég együttes elleni tesztmérkőzés is, aztán jöhet a hazai rendezésű világbajnokság, ahol Olaszország, Japán, Hollandia, Dél-Korea és Spanyolország ellen kell kiharcolni a feljutást.
 
 
Még nincs értékelve