Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Sir Beckham?

Koltay Anna | archív | 2014.01.18. |
David Beckham
Sir Beckham?
Először kerültek többségbe a hölgyek a brit uralkodó újévi kitüntetési listáján! Az uralkodói kitüntetéseket évente kétszer ítélik oda, újév alkalmából, valamint a királynő júniusi "hivatalos" születésnapján. Idén a listán először vannak többségben a nők, akik közül tizenhatot a lovagi cím női megfelelőjének számító, Dame előnév viselésére jogosító legmagasabb rangra emelt az uralkodó.

Az idei újévi lista sajátosságát képezik azok a nevek is, amelyek az előzetes várakozásokkal ellentétben lemaradtak róla. Közülük a legfeltűnőbb David Beckham hiánya, hiszen a brit bulvársajtó bennfentes udvari forrásokat idézve már novemberben gyakorlatilag tényszerűen közölte, hogy a Manchester United és az angol labdarúgó-válogatott 38 éves egykori világsztárja szintén lovagi címben részesül. Ugyanez terjedt el Andy Murray teniszezőről, az idei wimbledoni torna bajnokáról. Murray kitüntetése annál is inkább valószínűnek tűnt, mivel személyében 77 év óta először avattak brit férfi bajnokot Wimbledonban. Az uralkodó újévi kitüntetési listáján végül egyikük neve sem szerepelt.

Azért reméljük, Mr Beckham és Murray sem bánkódik, szerintünk a Királynő a következő alkalommal róluk sem feledkezik meg!

Még nincs értékelve