Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Szerződéshosszabbítást ért a búcsú

Balogh Zoltán | albavolanhockey.hu | 2011.03.02. |
Szerződéshosszabbítást ért a búcsú
Bár a kanadai Kevin Primeau irányította Sapa Fehérvár AV 19 férfi jégkorong csapata nem jutott az EBEL legjobb nyolc csapata közé, a trénernek nem kell szomorkodnia. Ocskay Gábor, a klub menedzsere a 2013-as szezon végéig szóló szerződést ajánlott számára, amit az edző elfogadott.

A fehérvári hokisok Ulf Weinstock irányításával kezdték a 2010/2011-es EBEL-szezont, ám kiderült, az edző olyan taktikát akar ráerőltetni Palkovicsékra, ami a legkevésbé sem illeszkedik a gárda stílusához. A zakók egymást követték, Ocskay Gábor menedzser pedig lépett, a csapat irányítását a kanadai Kevin Primeau-ra bízta. A tengerentúli szakember gyorsan megtalálta a hangot a gárdával, s bár picit alakított a csapatszerkezeten, ez abszolút nem volt hátrányára a Sapa Fehérvárnak. A bravúrgyőzelmeket negatív sorozatok is követték, s ahogy a sportban mondani szokták, a székesfehérvári srácok állva haltak meg, azaz csak nagy hirig után búcsúztak a nemzetközi jégkorongliga, az EBEL alapszakaszától.

Primeau a következő idény legfontosabb feladatának a keret megerősítését tartja, amelynek nem csak a legjobbjai, de a kiegészítő emberei is felveszik a harcot a riválisok harmadik-negyedik soraival.
Még nincs értékelve