Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Szimpatikus vesztesek

Szimpatikus vesztesek
Harmadik Európa-liga csoportmérkőzésén is nyeretlen maradt a DVSC-TEVA, Herczeg András csapata hiába szerzett vezetést az egykori lokistát, Dzsudzsák Balázst is felvonultató holland PSV Eindhoven ellen, a két gólt szerző németalföldi sztárcsapat megfordította a mérkőzést.

Volt nagy öröm, amikor a 18 ezer néző előtt lejátszott Puskás Ferenc stadionban a DVSC hátvédje, Mirszad Mijadinoszki megszerezte a vezetést a debreceni egyletnek (1:0). A hollandok azonban nem sokáig hagyták örülni a debreceni drukkereket, a 40. percben Engelaar kényszerítőzött Berggel, majd átjátszotta Kiss Zoltánt, s 14 méterről ballal átemelte a labdát a DVSC litván kapusán, Malinauskason (1:1). A második félidőben tovább nyomott a PSV, a Philips gyáriak a 66. percben gólra váltották fölényüket, Pieters baloldali ívelése Dzsudzsák tarkóján megpattanva került a magyar kapuba (1:2).

Az első Európa-liga csoportkörös gólját megszerző DVSC-nek nincs szégyenkeznivalója, Vargáék állták az összevetést az egykori BEK-győztessel szemben, az már egy más kérdés, hogy „Tulipánország” képviselői gyakorlatilag félgőzzel futballozva szerezték meg a három pontot. Az Európa-liga I-csoportjának másik mérkőzésén a Lokit Budapesten kiütő Metaliszt Harkiv hazai pályán 2:1-re verte az olasz Sampdoriát, így a hétpontos PSV mögött az ukránok foglalják el a kvartett második, továbbjutó helyét.
Még nincs értékelve