Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Sztorizzanak a Lokival!

Balogh Zoltán | dvsc.hu | 2010.09.16. |
Sztorizzanak a Lokival!
Az Európa-liga I csoportjának nyitómérkőzésén a Debreceni VSC labdarúgói „hazai pályán”, a budapesti Puskás Ferenc Stadionban fogadják az ukrán Metaliszt Harkiv együttesét.

Herczeg András csapata a pontszerzés nem titkolt szándékával lép csütörtök este az egykori Népstadion gyepére, a cívisek úgy vélik, ki ellen szerezzenek ponto(ka)t, ha nem az ukránok ellen. A Metaliszt mellett az egykori debreceni szélsőt, Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató holland PSV és a Koman Vladimirt felvonultató olasz Sampdoria is a kvartett tagja. A két együttes már majdnem a klasszis kategória képviselői közé tartozik, így ellenük minimális esély kínálkozik, ezért kell a Lokinak megfogni Miron Markevics társulatát. A feladat nem ígérkezik könnyűnek, a Harkiv játékoskeretében több minőségi brazil, szerb és ukrán futballista is található.

A debreceniek mérkőzéseit 21:05-től a Story Tv közvetíti, így akik nem a helyszínen tekintik meg a találkozót, azok a csatornára kapcsolva buzdíthatják a hajdúsági aranylábúakat.
Még nincs értékelve