Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Tovább menetelnek a veszprémi férfi kézisek

Balogh Zoltán | kezilabda.com | 2010.10.18. |
Tovább menetelnek a veszprémi férfi kézisek
Nagyüzem volt az európai kézilabda porondon: a magyar gárdák közül az MKB Veszprém őrzi veretlenségét a Bajnokok Ligájában, a Pick Szeged nagy csatában maradt alul Valladolidban. A hölgyeknél a Győr borzalmas játékkal tartotta otthona a két pontot a Koprivnica ellen, míg a Debrecen szerdán Lipcsében szenvedett vereséget.
A veszprémi férfi kézilabdázók a dán Kolding elleni is bizonyították, tökös gyerekek. Mocsai Lajos együttese az első félidő után még háromgólos vesztésre állt, ám a második harminc perc nyitásaként egy 7:0-s sorozatot produkált, mellyel gyakorlatilag eldöntötte a mérkőzést. Perezék 31: 28-as győzelemmel hagyták el a pályát, az MKB négy forduló után veretlenül vezeti a Bajnokok Ligája B-csoportjának versengését.
 
A Pick Szeged Spanyolországban vendégeskedett, Skaliczki László formálódó csapata csak három góllal maradt alul a házigazda Valladolid együttesével szemben. Az első játékrészben jól tartották magukat a Tisza-partiak, ám a második felvonásban pocsékul kezdtek, a spanyol gárda meg is lépett hat góllal. Hiába volt a jó hajrá, ez már csak az eredmény kozmetikázására volt elég, a C-csoportban megrendezett találkozót 26:23-ra a Valladolid nyerte
 
A D-kvartettben a győri lányok a kötelező győzelem súlyával léptek pályára a horvát Koprivnica ellen, ám a kisalföldi derbi igencsak nyögvenyelősre sikeredett. A világ egyik legjobb kézilabdacsapataként számon tartott Audi ETO KC nem találta a ritmust, s ha a második félidőben Pálinger nem véd szenzációs formában, akkor most magyarázkodhatna Konkoly Csaba edző, miért szenvedtek vereséget. A hektikus ütközet végül a győri hölgyek kétgólos győzelmével zárult. (27:25)
 
A másik női BL-résztvevő, a B-csoportban szereplő Debrecen Lipcsében vendégeskedett, Köstner Vilmos tanítványai azonban csak a második játékrészben tudtak méltó ellenfelei lenni a szász hölgykoszorúnak, a találkozó 31:25-ös HC Leipzig-győzelemmel végződött.
Még nincs értékelve