Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Továbbra is pont nélkül a DVSC az Európa-ligában

Balogh Zoltán | dvsc.hu | 2010.10.01. |
Továbbra is pont nélkül a DVSC az Európa-ligában
Az ezer sebből vérző, az utóbbi időben gyatra formát mutató DVSC a Sampdoria elleni Európa-liga mérkőzésre összekapta magát: Herczeg András együttese végig partiban volt a házigazdákkal, az olaszok mindössze egy értékesített tizenegyessel kerekedtek felül.

Sérülések, betegségek, eltiltások miatt igencsak furcsa összeállításban léptek pályára a debreceni fiúk a genovai stadionban, a Loki hátsó alakzata soha nem játszott még a Nagy Z.-Simac-Mijadinoszki-Laczkó összeállításban. A szükségből összerakott hátvédsor egyik tagja, a válogatott Laczkó Zsolt buta hibát követett el a találkozó 18. percében, a magyar tizenhatoson belül addig nyaggatta Pazzinit, amíg a cseh játékvezető, Libor Kovarik bűntetőt ítélt a „Samp” javára, melyet a sértett értékesített. Az olasz együttes megpróbált nagyobb előnyre szert tenni, de a Debrecen egyenrangú ellenfélnek bizonyult. A találkozónak volt olyan szakasza, amikor a hajdúságiak a maguk javára fordíthatták volna a mérkőzést, ám Czvitkovics és Yannick lövésénél a hazai kapus, Curci nagyot tornázott, megmentve csapatát a góltól.

 
A DVSC ugyan vereséggel zárta az olasz túrát, ám apró örömre azért volt okuk a debreceni szurkolóknak, a Lokival egy Európa-liga csoportban szereplő PSV Dzsudzsák Balázs góljának is köszönhetően 2:0-ra verte idegenben a Lokit Budapesten megalázó Harkivot.
Még nincs értékelve