Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Triplázott a nagyarcú

Balogh Zoltán | 2011.03.07. |
Real Madrid, Ronaldo
Triplázott a nagyarcú
A zselézett hajú portugál klasszis, Ronaldo három góllal terhelte meg a Real Madridhoz látogató Malaga hálóját, így a góllövő listán befogta Lionel Messit. A nagyarcú luzitán társai további négy alkalommal bizonyultak eredményesnek a spanyol bajnokság 26. fordulójának zárómérkőzésén, így a királyi gárda 7:0 arányban győzött, de hátránya még így is hét pont a listavezető Barcelonával szemben.
Nem indult simán a Real Madrid-Malaga spanyol bajnoki összecsapás, a hazaiak portugál szakvezetője, José Mourinho már a mérkőzés előtt többször odaszúrt a vendégek szakvezetőjének, a Realt korábban irányító Manuel Pellegrininek.
 
A pályán már nem volt túl nagy csetepaté, a blankók egyszerűen lemosták a Malagát. A 27. percben Karim Benzema kezdte a gólgyártást, majd Ángel di María és Marcelo volt eredményes. a második 45 percben is folytatódott a Real-henger, Cristiano Ronaldo megszerezte önmaga első, csapata negyedik találatát. A francia Benzema újra feliratkozott a góllövőlistára, duplával örvendeztette meg a szurkolókat. Ronaldo büntetőből volt még eredményes, majd a 77. percben egy elegáns pörgetéssel állította be a 7:0-s végeredményt. A luzitán zseni triplája után cserét kért honfitársától, Morinhotól, ám mivel a Real korábban mindhárom cserelehetőségét kihasználta, így tíz emberrel volt kénytelen befejezni az igencsak edzőmeccsé váló találkozót.
Még nincs értékelve