Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Vereséggel kezdett a Sopron és a Pécs is

Balogh Zoltán | 2011.02.03. |
Vereséggel kezdett a Sopron és a Pécs is
Nem hoztak magyar sikereket a női kosárlabda Euroliga nyolcaddöntőinek első mérkőzései: a Pécs Salamancában, a Sopron pedig Valenciában maradt alul riválisával szemben.

Nem a magyar csapatok voltak a nyolcaddöntők párharcainak esélyesei, a keddi mérkőzések eredményei is a papírformát tükrözték. A pécsi lányok a spanyol Salamancához látogattak, de sok jóra nem számíthattak. A hispánok hazai pályán brutálisak, átlagban majdnem 25 ponttal nyerték mérkőzéseiket az Euroliga csoportkörében. Zseljko Djokics együttese azonban jól tartotta magát, ám az utolsó tíz percben a Salamanca bekapcsolta a rakétákat, s állva hagyta a magyarokat (76–60).

A soproni hölgyeknek is spanyol földön volt fellépésük, a Valencia ellen léptek pályára. Székely Norbert gárdája – a Pécshez hasonlóan – az első félidő után még látótávolságban volt riválisától, ám a hazai együttes a harmadik és a negyedik negyedet is fölényesen nyerte, megalázó 84-56-os vereséggel küldte haza Baranyába a magyar gárdát.
 
Csapataink pénteken javíthatnak, ám hazai pályán is roppant nehéz dolguk lesz a klasszisokat is felvonultató spanyol együttesek ellen.
Még nincs értékelve