Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Hegedűs Lászlót feldobta ez a siker!”

sajtóanyag | sajtófotó | 2013.09.19. |
Hegedűs Lászlót feldobta ez a siker!”
Sok olyan sportág van, amelyben a magyar versenyzők a világ legjobbjai közé tartoznak. Hegedűs László, vagy, ahogy a kerékpáros világ ismeri, Hege az igazi közönségkedvenc szakág, a triál egyik világklasszisa. Jelenleg a legjobb tízben – hetedik – található a 125 nevet tartalmazó világranglistán. A 23 éves ceglédi fiatalember a sikeres nemzetközi szereplés után Magyarországon is bizonyított: a hazai bajnokságban mindkét profi kategóriát megnyerte, így kellő önbizalommal várja a 2013-as Világkupa-sorozat utolsó, belgiumi állomását.

Sokan csak szájtátva bámulják a triálosokat, akik egy nyereg nélküli kerékpárral bámulatos dolgokra képesek akár az utcán, akár megépített pályákon. A szerte a világban egyre népszerűbb sportág egyik legjobbja Hegedűs László, aki idén egyre jobb formában van. Az idei vb-n a 9. helyen végzett, az eddigi négy Világkupa futamon a 13., kétszer a 8. és az 5. helyet szerezte meg, nyert már öt versenyt – három hazait és egy német bajnokit, illetve első lett a kínai állami televízió által élőben közvetített meghívásos viadalon –, míg a szlovákiai Európa Kupán, valamint a svájci Európa-bajnokságon is a hatodik lett. Hege legutóbb az év legfontosabb hazai versenyén, a magyar bajnokságon is bizonyított.
„Az idei magyar bajnokságot Borsodnádasdon, a Mátéhegyi ökoparkban rendezték meg. Mind a két profi kategóriában, a 20 és a 26 colosban is indultam, és mindkét kategóriában a győzelem volt a fő célom. Az időjárás megint mostohán bánt velünk, hiszen az eső miatt olyan sárban kellett leküzdenünk a nagyrészt sziklákból, farönkökből és más természetes akadályokból felépített pályákat, amire tán eddig nem nagyon volt példa. Azonban kitartott a világbajnokságon is tapasztalt jó formám, és a zuhogó eső, valamint a bokáig érő sár és a felkészült ellenfelek ellenére sikerült megnyernem mindkét kategóriát, és ezzel a két bajnoki címmel már tizenkét aranyéremnél járok. Most egy bemutató következik, ami remek edzési és felkészülési lehetőség lesz számomra az idei esztendő utolsó nagy kihívására, az idényzáró belga Világkupa-futamra” – elevenítette fel a magyar bajnokság eseményeit Hege.

Még nincs értékelve