Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

A hónap műhelye díj az utánpótlás-nevelő szakosztályoknak

forrás:MTI | 2013.01.10. |
A hónap műhelye díj az utánpótlás-nevelő szakosztályoknak
A legmagasabb színvonalú munkát végző szakosztályok, egyesületek számára létrejött A hónap műhelye díj, melynek nyertese 500 ezer forintos sportszervásárlási jutalomban részesül.

A díjat az utanpotlassport.hu, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) és a szponzor, a Decathlon Magyarország hozta közösen létre, annak érdekében, hogy segítse és elismerje a kiváló szakmai munkát végző műhelyeket.
   
Bruckner Gábor, az utanpotlássport.hu ügyvezetője a csütörtöki sajtótájékoztatón elmondta, hogy az elismerésre bárki jelölhet egy-egy szakosztályt, klubot a honlapon keresztül, majd a jelölések összegzését követően a szakmai kuratórium választja ki azt az ötöt, mely közül kikerül a végső győztes egy adott hónapban.
   
Az öt jelöltre szavazni is lehet majd az utanpotlassport.hu oldalon, ám nem egyedül a voksok döntenek, 75 százalékban ugyanis a háromtagú kuratórium szava számít. A testület - melybe a három alapító delegál egy-egy tagot - a hónap eseményei, eredményei alapján választja ki a legjobbat.
   
"Éppen az volt az egyik feltételünk, hogy mindenképpen a szakmai szempontok érvényesüljenek, a MOB ugyanis csak ilyen kezdeményezéshez adhatja a nevét és a támogatását" - mondta Szabó Bence, a MOB főtitkára.
   
Bruckner ugyanakkor hangsúlyozta, nem csupán a nagy szakosztályok reménykedhetnek a győzelemben, ugyanis az egyik fő szempont az lesz, hogy az adott bázis önmagához, a körülményeihez és lehetőségeihez mérten teljesítsen kiemelkedően.
   
Az adott hónapok győztesei mindig a következő hónap végén vehetik majd át a díjjal járó plakettet és a vásárlási utalványt a Decathlon budaörsi áruházában. Az első díjátadóra február 26-án kerül majd sor.
   
Az év végén a kuratórium kiválasztja majd az év műhelyét is, mely 2 millió forint pénzjutalomban részesül majd.

Még nincs értékelve