Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Áldozatra vár a „Babaarcú Gyilkos”

Áldozatra vár a „Babaarcú Gyilkos”
A nagyközépsúlyú magyar ökölvívóklasszis, Balzsay Károly májusban az Európai Boksz Unió (EBU) Európa-bajnoki címéért az övet birtokló lengyel Piotr Wilczewski ellen lép szorítóba.

A WBO világbajnoki övét korábban birtokló magyar bunyós most a kontinensbajnoki címet veszi célba. Riválisa, a lengyel Piotr Wilczewski nem lesz ismeretlen számára, amatőrként egy Európa-bajnokságon már legyőzte őt, de profiként is kesztyűztek együtt. A polák kemény fazon, kitűnően védekezik, szikár izomzatú, kemény ütő, harminc győzelme mellett mindössze egy vereséget számlál. Balzsay dolgát nem könnyíti meg, hogy a májusra tervezett ütközetre minden valószínűség szerint Wilczewski hazájában, Lengyelországban kerül sor. A kétgyermekes magyar apuka azonban megoldott már nehezebb szituációkat is, ha formában van, s kipattannak a híres Balzsay-bombák, borul az ellen.

 
A 31 éves, fiatalos fizimiskája miatt korábban „Babaarcú Gyilkosként” is emlegetett Balzsay a világelitbe tör, ha sikerrel veszi a lengyel ökölvívó állította akadályt, egy címvédés után újra ringbe léphet a világbajnoki címért.
Még nincs értékelve