Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Aranyakkal tisztelegtek a legenda emléke előtt

Balogh Zoltán | Balogh Zoltán | 2010.09.06. |
Aranyakkal tisztelegtek a legenda emléke előtt
Hat magyar ökölvívó állhatott fel a dobogó legfelső fokára a Hajdúszoboszlón megrendezett 1. Papp László-emlékverseny fináléi után: Ungvári István (49kg), Nagy Krisztián (56kg), Bacskai Balázs (69kg), Nagy Péter (75kg), Szellő Imre (81kg) és a Bouquet Bence nem talált legyőzőre.

A hajdúsági fürdővárosban megrendezett kétnapos viadalon hat ország bunyósai tették tiszteletüket, a strandfürdő nagymedencéjében felállított ringben színvonalas ökölcsaták zajlottak a szépszámú közönség örömére. A szombati döntőket már mintegy háromezren követték figyelemmel, a hazaiak pedig kitettek magukért. Az utóbbi időben mellőzött hajdúsámsoni Ungvári mindkét hazai riválisát legyőzve nyerte a papírsúlyt, jelezve, vissza akarja szerezni az elsőszámú válogatottnak járó címeres mezt. 56 kilogrammban a tehetséges Nagy Krisztián német riválist vert az aranyért, de a legnagyobb sztár a moszkvai Európa-bajnokságon aranyérmet szerző Bacskai Balázs volt, aki az orosz nevű, ám német színekben induló Sorokint regulázta meg. Aranyérmet szerzett még a fiatal debreceni Nagy Péter, az olimpiai 5. helyezett Szellő és a Vasas nehézfiúja, Bouquet Bence is.

 Kisebb botrány is borzolta a kedélyeket, a jelenleg legjobb magyar szupernehézsúlyúként számon tartott debreceni Bernáth István visszalépett az indulástól, ugyanis a szervezők edzőjét, Somlai Miklóst csak jeggyel akarták beengedni a rendezvényre. A bunyós kiállt mestere mellett, bár gond nélkül kifizethették volna a tikett árát, úgy döntöttek, az elvekből nem engednek.
Még nincs értékelve