Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Bál van, különös bál van …

Balogh Zoltán | 2011.03.03. |
boksz, küzdősportok, sport
Bál van, különös bál van …
Különös társaság a bokszolóké, az év legtöbb napján egymást verik, de van egy alkalom, amikor felveszik a legszebb ruhájukat, s a legnagyobb egyetértésben költik el közös vacsorájukat, sőt még táncra is perdülnek.

A budapesti Hotel Aréna nagytermében került megrendezésre a 15. Bokszbál, melyen a kőkemény sportág színe-java képviseltette magát, csak a Kitzbühelben edzőtáborozó, közelgő nagy mérkőzésére készülő profi világbajnok Erdei Zsolt maradt távol az eseménytől. Klasszis azért így is akadt bőven, az olimpia, világ- és Európa-bajnok, a szövetség tiszteletbeli elnöke, Kovács „Kokó” István, valamint legendás mestere, Szántó Imre is megtisztelte jelenlétével a bált.

Természetesen az év „legjeit” is megválasztották a bunyósok: az év profi bokszolója Bedák Zsolt lett, a legjobb amatőr ökölvívó Bacskai Balázs. Kovács László szövetségi kapitány és Bacskai Imre – Bacskai Balázs édesapja és edzője – a Magyar ökölvívásért díjat kapta, míg a sajtó képviselői közül médiadíjat kapott Lantos Gábor, a Magyar Rádió sportszerkesztőségének vezetője, Riskó Géza, a Duna Televízió sportszerkesztőségének vezetője, Buzgó József, a Nemzeti Sport főszerkesztője.
Még nincs értékelve