Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Balzsay Károly K.O.-győzelemmel tért vissza

Balogh Zoltán | monokli.com | 2010.08.02. |
Balzsay Károly K.O.-győzelemmel tért vissza
A WBO korábbi nagyközépsúlyú világbajnoka, Balzsay Károly (22-2-0; 16 K.O.-T.K.O.) a francia Aziz Daari (24-15-4; 20 K.O.–T.K.O.) elleni kiütéses győzelmével jelezte, készen áll, hogy újra felvegye a harcot a kategória szűk elitjébe tartozó öklözőkkel.

A hatalmas ütéseiről elhíresült egykori amatőr Eb-ezüstérmes Balzsay hivatásos pályafutása legnehezebb időszakán lépett túl, regnáló világbajnokként Budapesten a német Robert Stieglitz ellen veszítette el övét, majd a szintén germán Eduard Gutnechttől szenvedett vereséget a WBO interkontinentális címéért vívott ütközetben.

Sokan leírták a fordított alapállású ökölvívót, ám ő újra nekiveselkedett a felkészülésnek, s Michael Timm edző segítségével átküzdötte magát a holtpontokon. A francia-marokkói Daari ellen már a régi Kareszt láthatta a hamburgi profi gála közönsége, aki erőtől duzzadó, magabiztos bunyóval az 5. menetben, kőkemény balhoroggal küldte padlóra riválisát. Daari bár felállt, a mérkőzésvezető látva homályos tekintetét, nem engedte tovább küzdeni, így Balzsay K.O.-val abszolválta 24. profi mérkőzését.

 
Még nincs értékelve