Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Balzsay újra ringközelben

sajtóanyag | sajtófotó | 2014.01.20. |
Balzsay Károly, KSI
Balzsay újra ringközelben
Balzsay Károly továbbra sem marad távol az ökölvívástól, igaz, most mint edző lép a nagyérdemű elé.

Január 25-én a Lurdy Házban a Boxing 1 nemzetközi csapatbajnokság egyik állomását rendezik, Balzsay Károly a rutinszerzés miatt tartja fontosnak a rendezvényt, ami a közönségnek igazán jó szórakozás lehet.

„A Boxing 1 egy nemzetközi csapatbajnoki sorozat nyolc csapattal, amelyből három magyar. Fiatal felnőtteknek olyan versenylehetőséget biztosít, ami nemzetközi szintű, így a saját képességükhöz mérten lesz sikerélménye az ökölvívóknak” –fogalmazott Balzsay Károly.

Presztízs Magazin

A KSI ökölvívói már január másodikán elkezdték a felkészülést. Összesen kilenc mérkőzést rendeznek 25-én. Két ifi és hét felnőtt pár lép ringbe.

„Két ifi és két felnőtt korcsoportú mérkőzés lesz látható hét súlycsoportban. A találkozók hossza 3x3 perc. A felnőttek fejvédő nélkül, míg az ifik még fejvédőben lépnek ringbe.”

Nem csak a sportolóknak, de a nézőknek is jó időtöltésnek ígérkezik. A televízió közvetítés helyett élőben is megtekinthetőek a színvonalas összecsapások. Balzsay Károly a profizmust és a maximalizmust várja versenyzőitől.

„Mindenkitől a küzdeni akarást, a győzni akarást és a maximális munkát várom, az aktuálisan bennük levő 100 százalékot, Nagyon harcos meccset remélek minden egyes sráctól.”

Január 25-én a Lurdy Házban 18 órától várnak szeretettel minden érdeklődőt.

Még nincs értékelve