Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Bizonytalanság „Madár” amerikai fellépése körül

Balogh Zoltán | 2011.03.29. |
Bizonytalanság „Madár” amerikai fellépése körül
Hiába a jó nevű amerikai menedzser, mégis úgy tűnik, gondok vannak félnehézsúlyú profi ökölvívó világbajnokunk, Erdei Zsolt tengerentúli karrierje körül: „Madár” még mindig nem tudja, ki ellen bokszol a korábban beharangozott időpontban, április 16-án, már ha egyáltalán ringbe lép valaki ellen.

Az Erdeit körülvevő stáb április 16-át jelölte meg klasszisunk következő amerikai mérkőzésének időpontjaként, márpedig ha így lenne, az akklimatizáció és a tengerentúli tréningek miatt „Madárnak” hétfőn már útra kellett volna kelnie. Ám ő maradt a fóti fészekben…

A ring környéki pletykák szerint már egyáltalán nem biztos, hogy az előre beharangozott dátum lesz a befutó, de ahogy az a profi bokszban egyáltalán nem szokatlan, újabb időpontok, lehetőségek, helyszínek, ellenfelek nevei kerültek képbe.
 
Persze, az is lehet, hogy „Madár” mégis ringbe lép április 16-án, mégpedig a ghánai Daniel Sackey ellen, ám sokkal valószínűbb, hogy következő tengerentúli derbije későbbre tolódik. Képbe került a május 21-én megrendezésre kerülő Jean Pascal-Bernard Hopkins csúcsmeccs köré szerveződő gálán való fellépés is, ám valószínűbbnek tűnik, hogy öklözőnk június 4-én a jó nevű Chris Henry-vel ütközik. A jenki mérlege tiszteletet parancsoló, 27 bunyóból 25-ször győzött, megverte az Erdeinek kétszer is komoly gondot okozó argentin Garayt.
 
További, az interneten terjedő, elsősorban pletykákra alapozott lehetőségek felvázolásától eltekintenénk, inkább azért drukkoljunk, hogy a bokszkarrierjét évvégén mindenképpen befejező Erdei végre olyan meccslehetőséghez jusson, amely méltó klasszisához, korábbi, világraszóló eredményeihez.
Még nincs értékelve