Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Elképesztő összegért vitték el Madár kesztyűit

sajtóanyag | sajtófotó | 2014.04.24. |
Erdei Zsolt
Elképesztő összegért vitték el Madár kesztyűit
EGYMILLIÓ forint – ennyiért keltek el Erdei Zsolt, Magyarország valaha volt egyik legkiválóbb profi bokszolójának, a HEGYEM Nagykövetének utolsó mérkőzésén viselt bokszkesztyűi. A teljes bevételt rászoruló gyermekek kapják.

Jelentős médiaérdeklődés kísérte az árverést, melynek a  Symbol adott otthont szerda délelőtt. Az online aukció után ugyanis itt dőlt el, hogy kié lesz Madár kecskeméti búcsúmeccsén viselt bokszkesztyűje.

Presztízs Magazin

A kesztyű az energiaital gyártó a HELL Energy Magyarország tulajdonába került, melyet Tóth Eszter PR manager vett át. A cég egymillió forintért vásárolta meg a kesztyűpárt, ami azt is jelenti, hogy –Zsolt felajánlásának köszönhetően – a teljes összeg a Harcművészek az Egészséges Gyerekekért Mozgalom kasszájába kerül, hogy abból élelmiszercsomagokat vásároljanak gyermekeknek..

A sajtótájékoztatón jelen volt Dr. Simicskó István, az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért és Ifjúságért felelős államtitkára, Pantl Péter, a Marquard Média tartalomigazgatója, aki rengeteget segített az elmúlt hetekben a szervezetnek, és köszöntőt mondott Erdei Zsolt kétszeres világbajnok profi ökölvívó is.

„A felajánlott pénznek hasznos helye van a HEGYEM pénztárában, ugyanis a felkínált összeg jelentős segítséget ad majd ahhoz, hogy élelmiszerosztó missziónkat továbbra is jól és hatékonyan folytathassuk „- mondta el Annusné Monca, a HEGYEM régióvezetője.

Még nincs értékelve