Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Erdei áprilisban bokszolhat újra

Balogh Zoltán | 2010.11.25. |
Erdei áprilisban bokszolhat újra
Az Atlantic Cityben a kenyai „Kalapácsot”, Samson Onyangót legyőző Erdei Zsolt legközelebb jövő év áprilisában mutathatja meg villám balegyeneseit, s pazar kombinációit. A profik között 32 győzelmet számláló „Madár” USA-beli sikerével felkerül a WBA tízes világranglistájára, így bármikor „összefuthat” a félnehézsúly kazah világbajnokával, Bejbut Sumenovval.

Meglátszott a ringrozsda Erdei Zsolt teljesítményén, legutóbbi mérkőzésen a magyar klasszis tudásának mindössze ötven százalékát nyújtva regulázta meg a cseklő-nyakló kenyait. Bemutatkozásnak nem volt rossz a matek, persze, a jenkik a sok ütést és vért hozó profibokszra buknak.

Erdei világszerte elismert menedzsere, Lou DiBella mindenesetre már a folytatáson dolgozik, ha minden a terveknek megfelelően alakul, profi világbajnokunk legközelebb áprilisban léphet kötelek közé. Természetesen marad az amerikai vonal, bár ki tudja, egy esetleges Sumenov elleni derbire „Madár” biztosan nem mondana nemet, még akkor sem, ha Kazahsztánba kellene utaznia.

De ne szaladjunk ennyire előre, kedvencünk következő ütközete valószínűleg egy tíz menetre tervezett, az amerikai piacon ismert, címeket jelenleg nem birtokló bunyós ellen lehet.

Még nincs értékelve