Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Ez történt Lellén

Balogh Zoltán | 2011.05.31. |
Ez történt Lellén
Meghívásos ökölvívóversenyt rendeztek a hétvégén a balatonlellei sportcsarnokban, a viadalon ifjabb Nagy György, a kaposvári Ring SC siófoki sportolója is szorítóba lépett.

 

A fiatal ökölvívó a pécsi Pláza-kupán már átesett a tűzkeresztségen, a balatonlellei meghívásos tornán egy tőle rutinosabb, a sportággal már két éve foglalkozó vasasos bunyós ellen lépett szorítóba. Bodnár Emil és Vajmi Csaba tanítványa felvette a harcot fővárosi riválisával szemben, a hárommenetes bemutató mérkőzésen bátran küzdött, többször tisztán eltalálta tapasztaltabb ellenfelét, ám az is kitűnt, technikailag még van hová fejlődnie.
 
- Gyuri ügyes, tehetséges fiatalember, jó alkata van az ökölvíváshoz, izmos, robbanékony – mondta Vajmi Csaba, az ország egyik legjobb utánpótlásklubja, a kaposvári Ring SC vezetőedzője. – Minden képessége megvan ahhoz, hogy egyszer jó bunyós váljon belőle. Rendelkezik a sportághoz elengedhetetlen bátorsággal, jó értelemben vett agresszivitással, de rengeteg munkára van még szüksége, technikailag és speciális erőnlétben még fejlődnie kell. Ennek érdekében szeretném, ha minél többet járna be a kaposvári edzésekre. Úgy beszéltük meg, hogy augusztustól hetente kétszer jön hozzánk, de az lenne az ideális, ha Kaposváron járna iskolába, mert így heti ötször tudna tréningezni. Ha edzésmunkája és teljesítménye úgy alakul, akkor szeretném a szeptemberi országos bajnokságon ringbe küldeni. Hangsúlyozom, tehetséges fiú, de rengeteg meló áll még előtte, ám megfelelő szorgalommal, kitartással a szeptemberi serdülő ob-n akár a dobogóig is eljuthat.
Átlag: 4.7