Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Gáncsoskodás a cselgáncsozóknál

Balogh Zoltán | mjsz.hu | 2010.10.14. |
Gáncsoskodás a cselgáncsozóknál
Hiába szerepelt a magyar dzsúdó-válogatott parádésan a bécsi Európa-bajnokságon, a sportág edzői összecsaptak, az eddigi szakágvezető, Csernoviczki Csaba távozott, helyére az MJSZ szakmai alelnöke, Illyés Miklós lépett.

A széthúzás, a klikkesedés nem ismeretlen a magyar dzsúdós-társadalomban, ám az utóbbi években a szövetség vezetése jól kezelte a helyzetet, kifelé nem látszott semmi a villongásokból. Most azonban kiborult a bili, a szakágvezető Csernoviczki Csaba és megbízottja, Bíró Tamás egyaránt az élmezőnyben érdekelt versenyzővel rendelkezik és a trénerek egy része szerint ez nehezen választható el a szövetségi munka irányításától.

Dr. Tóth László, a szövetség elnöke, a nyugodt olimpiai felkészülés érdekében kénytelen volt lépni, de az edzői bizottság is a stabilitás mellett tette le a voksát. Egy nyolcfős fórum, melynek Csernoviczki Csaba és Bíró Tamás is tagja, egyhangúlag úgy döntött, hogy Illyés Miklóst kívánják szakmai vezetőjüknek.
 
A tatamik környékén Mike néven ismert 38 éves sportember eredményes versenyzői pályafutást tudhat maga mögött, 16 és fél évesen már felnőtt magyar bajnoki címet nyert, legjobb nemzetközi eredménye egy világbajnoki 5. helyezés.
 
Tóth László elnök tájékoztatása szerint a MOB-ba delegált MJSZ-képviselő személye is változott, Hetényi Antalt tíz év után Nagy György főtitkár váltotta.
 
Még nincs értékelve