Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Grand Prix-győztes erősíti a TEK csapatát

TEK-sajtóanyag Balogh Zoltán | archív | 2013.09.06. |
TEK-gála
Grand Prix-győztes erősíti a TEK csapatát
Bár a profi sportot abbahagyta, Rácz Dénes nem változik. A K-1 Hungarian GP egykori győztese a rá jellemző vehemenciával készül a szeptember 14-i TEK-gálára, ez a nézőknek technikás bunyót, Deni riválisainak nehéz perceket ígér.

Versenyeken már nem indul, a Terrorelhárítási Központ felszámolójaként azonban aktívan szolgálja csapatát a rendészeti versenyeken. A tavalyi TEK-gála kimaradt Rácz Dénes karrierjéből, lábujjtörés miatt nem indulhatott a viadalon. Idén azonban kesztyűt húz, a K-1 szabályrendszer nehézsúlyú mezőnyében osztja majd a pofonokat.

- Felszedtem néhány kilót, az étvágy maradt, a meló intenzitása csökkent – mosolygott az egykor 81 kilogrammban full-contact vb-, Eb-érmeket begyűjtő Dénes. – Persze, nem vagyok 95 kiló felett, de csapatérdekből ezt a kategóriát vállaltam be.

Ez túl sok jót nem ígér a nehézfiúknak, Rácz Dénes testsúlya 90 kiló alatt volt, amikor helyrerakta a K-1 Hungarian GP nehézsúlyú mezőnyét. Úgy csépelte mázsa fölötti, színizom riválisait, hogy öröm volt nézni – mármint a közönségnek. Villámgyors akcióit, technikás stílusát vastapssal jutalmazta a debreceni publikum.

Presztízs Magazin

- Mindenkinek van egy terve, amíg le nem ütik, mondta Mike Tyson – érkezett a válasz arra a kérdésre, mit tervez a Symában. – Remélem, ez velem nem esik meg. Nyilván nem romboló erővel esek majd neki az ellenfeleknek, hiszen jóval nagyobbak nálam. Bár sosem lehet tudni, ez legyen a szeptember 14-i gála meglepetése. A vér nem válik vízzé, új stílust nem tudok magamra erőltetni, annak ellenére sem, hogy az utóbbi időben hobbisportoló lettem. Az elmúlt pár hónapban beleálltam a munkába, készülök a versenyre, remélem, eredményben, stílusban a tőlem megszokott teljesítményt hozom majd.

Deninél magas a mérce, kisebb kihagyás ide vagy oda, a klasszis magával szemben a legkritikusabb.

- Számomra fontos, hogy a közönségnek jó bunyót mutassak – jelentette ki. – Bízom benne, hogy nem okozok csalódást. Ha ez sikerül, akkor a TEK jó eredményt könyvelhet el a súlycsoportomban. Felajánlották az indulás lehetőségét és biztosították a tisztes felkészülést. Éltem vele, ha már értek ehhez a sporthoz, örülök, hogy tudásomat a csapat szolgálatába állíthatom. Ennyivel tartozom azoknak, akik bíznak bennem.

Program:
9:00 – selejtezők
14:00 – döntők
17:00 – gála

A rendezők szeretettel várnak minden érdeklődőt, a belépés ingyenes!

Adakozásra is lesz lehetőség, a bejáratoknál elhelyezett két gyűjtődobozban összegyűlt pénzadományt a Heim Pál Alapítvány (www.heimalap.hu) számlájára kerül.

Helyszín: SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ
(Budapest XIV., Dózsa György út 1.)

Még nincs értékelve