Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

K-1-világsztár a TEK-gálán!

TEK-sajtóanyag Balogh Zoltán | archív | 2013.09.11. |
Peter Aerts, TEK-gála
K-1-világsztár a TEK-gálán!
Nem akárki teszi tiszteletét a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központban szeptember 14-én megrendezésre kerülő TEK Budo- és Küzdősportgálán, de a mezőnynek nem kell aggódnia, a háromszoros K-1-világbajnok holland Peter Aerts díszvendégként lesz jelen az eseményen.

A „holland favágó” különleges rekordot tudhat magáénak, amellett, hogy háromszor ünnepelhetett K-1 vb-címet, a ’93 óta rendezett eddigi összes világbajnokságra kvalifikálta magát. Elnyűhetetlen, szívós, maximalista, 42 esztendősen is bárkivel felveszi a versenyt.

- Imádom a sportot, minden küzdelmet meg akarok nyerni – érkezett a „mi motiválja még” kérdésre a válasz. – Az évek alatt jelentősen megváltoztak az edzéseim, ma már sokkal rövidebben, de robbanékonyabban tréningezem. Eszemben sincs abbahagyni a bunyót, élvezem a küzdelmeket, legközelebb november 9-én, New Yorkban lépek a kötelek közé.

Presztízs Magazin

Peter Aerts fajsúlyos szereplője a glóbusz küzdősportjának, Japánban különleges elismerés övezi. Óriási sztár, idejének jelentős részét a felkelő nap országában tölti, tévéshow-kban szerepel, jótékonysági rendezvényeken vállal feladatokat. Hollandiai edzőtermét sem hanyagolja el, nem csak saját tréningjeire figyel, tapasztalatait tanítványaival is megosztja.

- Nagyon sok munka és elhivatottság kell ahhoz, hogy valaki a K-1-világ élvonalába kerüljön, s ott megragadjon – vázolta az irányt. – Több tehetséges is dolgozik a kezem alatt, ám egyelőre nincs olyan kaliberű tanítványom, aki a nyomdokaimba léphetne. De keresem, képzem őket.

Az Aerts család nem egy átlagos família, míg egyes fighterek feleségei távol tartják magukat a ringtől, addig Peter hitvese, Esther tökéletesen kiismeri magát a K-1 világában: a sztár Angliában élő menedzsere mellett jelentős részt vállal a szervezési feladatokból. Hogy Esther asszony elkíséri-e férjét a budapesti TEK-gálára, egyelőre nem tudni, az azonban biztosnak tűnik, hogy a „holland favágó” újra Budapestre érkezik.

- 2008-ban a World GP díszvendégeként jártam Budapesten, kitűnően éreztem magam. Gyönyörű a város, az emberek nagyon kedvesek – emlékezett korábbi látogatására. – Most is örömmel mondtam igent a szervezők meghívására, nagy bunyókat várok a gálán.

Program:
9:00 – selejtezők
14:00 – döntők
17:00 – gála

A rendezők szeretettel várnak minden érdeklődőt, a belépés ingyenes!

Adakozásra is lesz lehetőség, a bejáratoknál elhelyezett két gyűjtődobozban összegyűlt pénzadományt a Heim Pál Alapítvány (www.heimalap.hu) számlájára kerül.

Helyszín: SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ
(Budapest XIV., Dózsa György út 1.)

Még nincs értékelve