Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Kunkli kivégezte a 170 kilós „Bestiát”, Bob Sapp-et

Balogh Zoltán | 2011.05.02. |
Kunkli kivégezte a 170 kilós „Bestiát”, Bob Sapp-et
A Papp László Budapest Sportarénában vasárnap megrendezett K-1 gála főmérkőzésén a 70 kilogrammos magyar thai-boksz legenda, Kunkli Tivadar 7 ezer tomboló néző szeme láttára a második percben egy könyökössel leterítette a 170 kilós amerikai K-1 világsztárt, Bob Sapp-et.

Óriási volt az érdeklődés az összecsapás iránt, hetek óta mindenki erről a harcról beszélt Magyarországon. Kunkli szerencsére jól bírta a hirtelen nyakába zúduló figyelmet, szerényen, alázatosan „verte vissza” az újságírók szűnni nem akaró érdeklődését.
 
Mi a papírforma egy ilyen „extrém” mérkőzésen? Nincs olyan, ezért láthatott érdekes meccset az aréna közönsége.
 
Bob Sapp hozta a cirkuszt, és megcsinálta a cirkuszt. Az amerikai már a gongszó előtt nekirontott ellenfelének, majd összekapaszkodtak. Kunkli dolgozott egy kicsit térdel, majd amikor kiszabadult, az elmozgó, menekülő amerikait oldalról, köríves rúgással leküldte. A mérkőzésvezető kiszámolta az egykori amerikai focistát. DE!
 
A harcosok azonnal úgy döntöttek, folytatják a meccset. Sapp , miután újra meglátogatta a ringvásznat, elkapta Kunklit, majd kidobta a kötelek felett a szorítóból, aztán félrelökte a magyar harcos segítségére siető bírót is!
 
Kunkli visszamászott, majd egy akció után összekapaszkodtak a fighterek, ekkor villant a borsodi vagány bal könyöke, amely telibe kapta a „Bestia” fejét. K.O., Sapp percekkel később tudott csak felállni! A 170 kilós „Szörnyet” legyőzte az „apró”, de számunkra hatalmas Kunkli Tivadar!

Átlag: 5