Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Mánia, mánia, Muaythai Mania!

Presztízs média-ellenfelem.hu | archív | 2014.10.15. |
Muaythai Mania
Mánia, mánia, Muaythai Mania!
Október 25-én, szombaton újra átalakul a szentendrei kiscsarnok edzőteremből csatatérré, természetesen a szó pozitív értelmében. A Muaythai Mania rajongói jól tudják, mit jelent ez, hiszen immár a harmadik évfolyam ötödik felvonása következik az egyetlen hazai profi muaythai gálasorozatban.

A Muaythai Mania gála-sorozat történetéről

Skrobár Róbert szervező elmondta, megfigyelték, hogy ahol sok ember fordul meg, ott könnyen fel lehet kelteni a figyelmet a thai-box iránt. Bemutatókat tartottak iskolákban, majálisokon, autós találkozón, vásárcsarnokban, a siker pedig mindenhol osztatlan volt. könnyen be lehetett vonni az embereket – sokan videóztak, fotóztak, egy-egy ilyen esemény pedig komoly internetes visszhangot váltott ki.

Presztízs Magazin

    “Innen jött az ötlet, hogy létrehozzunk egy olyan rendezvényt, amely bár kicsi, “mobil”, de színvonalas, és be lehet vinni a médiába. Profi harcosok csapnak össze profi körülmények között, helyiek, esetleg “sztárfellépő, superfight-ján izgulhatnak a nézők” – mondta Skrobár Róbert.

Maga az esemény amolyan Muay Thai VIP-gála – a harcosok meghívásos alapon, komoly szakmai mérlegelés után kerülhetnek a rendszerbe. A harmadik Gálán a Thai nagykövet is részt vett, a Thai Király kulturális küldöttjével.

    “Eddig Szentendrén négy alkalommal rendeztük meg a Muaythai Mania-t, eseményenként kb. négyszáz néző, és rajongó előtt, azzal a céllal, hogy bevezessük a brandet, amely olyan jól sikerült, hogy felkeltette a Muay Thai Világtanács ( WMC) figyelmét. Kiss Márton Vidort és jómagamat meginvitáltak a krakkói EB-re! A rövid kis bemutatkozás elég komoly szakmai beszélgetéssé vált, aminek végén Stephan Fox, a WMC alelnöke örömmel üdvözölte a közös munka létrejöttét. Pokorádi Balázs az európai bírói szövetség főtitkáraként felügyeli az együttműködést, szervez, és az adminisztrációt is ellátja” – mondta Skrobár Róbert.
 

Átlag: 5