Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Muaythai Mania ötödször is!

Presztízs Sport | archív | 2014.10.10. |
Muaythai Mania
Muaythai Mania ötödször is!
Október 25-én, szombaton újra átalakul a szentendrei kiscsarnok edzőteremből csatatérré, természetesen a szó pozitív értelmében. A Muaythai Mania rajongói jól tudják, mit jelent ez, hiszen immár a harmadik évfolyam ötödik felvonása következik az egyetlen hazai profi muaythai gálasorozatban.

Különleges élményben lesz része a nézőknek, kőkemény csapattalálkozóra kerül sor október 25-én: Debrecen városa állít ki csapatot, ringbe hívva a Budapest környékieket. Fiatal, feltörekvő harcosok alkotják a gárdákat, az összecsapások 3x3 illetve 5x3 percben kerülnek megrendezésre, profi muaythai szabályrendszer szerint.

Presztízs Magazin

A gála eseményei az egyik legelismertebb muaythai szervezet, a WMC (Muaythai Világtanács) vezetőinek figyelő tekintetei előtt zajlanak majd, a rendezők megállapodást kötöttek Stephan Foxszal a hazai profi muaythai élet fellendítéséről. A Muaythai Mania így a WMC protokollba illesztett gála lett, hírt ad róla a WMC-média, és sor kerülhet ranglistázásra, Magyarországi WMC-bajnokavatásra is!

A Presztízs Sport médiatámogatóként áll az esemény mellett.

Videó
 

Még nincs értékelve