Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Nagy balhé várható Szentendrén!

Presztízs médiia | archív | 2014.10.23. |
Muaythai Mania
Nagy balhé várható Szentendrén!
A csapatösszeállítások alapján parázs küzdelmekre van kilátás a szentendrei csarnokban (Kőfaragó utca 4) október 25-én, szombaton 19 órától megrendezésre kerülő ötödik Muaythai Mánián. A Budapest környéki és a debreceni gárda gőzerővel készül az összecsapásra.

A szentendrei Kőfaragó utcában található edzőterem több rangos gálának adott otthont, a nézők a kis csarnokban mindig kitűnő hangulatot teremtenek, a fightereknek jutalomjáték ilyen környezetben kesztyűt húzni. A Muaythai Mania 5 rendezvénysorozat szervesen kapcsolódik az eddigi viadalokhoz, a hírek szerint zsúfolt ház vár majd a profi szabályrendszerben kötelek közé lépő harcosokra. Az izgalom garantált, a fight card alapján igazi ki-ki meccsekre van kilátás.

Presztízs Magazin

Debrecen (Red corner) vs. Budapest (Blue corner)

69,85 kg: Horváth Lovas Tamás (Taskó Fight Debrecen) vs Ambrus Krisztián (Ali Boksz Club)
Horváth18 éves, kick -boksz alapokkal rendelkező feltörekvő versenyző, de muay-thaiban is komoly terveket szövöget, egy kis balhéért nem megy a szomszédba. Ambrus Krisztián ökölvívóként kapcsolódott be a küzdősportok világába, muay-thai profi szabályrendszerben Szentendrén debütál, remek kéztechnikával rendelkezik. Hajtós bunyó várható a fiatalok csatáján.

69,85 kg: Varga Gyula (Taskó Fight Debrecen) vs. Dobos Mátyás (Tong Thai Gym)
Varga kitűnő formában van, a kazincbarcikai muay-thai tornán aratott győzelemmel hangolt a szentendrei matekra. Dobosban emberére talál, a Tong Thai fightere mögött eredményes K-1 és muay-thai pályafutás áll, a rendvédelmi szervek idei viadalán K-1-ben ezüstérmet szerzett.

72,58 kg: Makula Tamás (Taskó Fight Debrecen) vs. Bereczki Dominik (Perfect Fight)
A kabai Makula sikeréhes, az ifjú harcos jó technikájához agresszív harcmodor párosul. A Perfect Fight sportolója, Bereczki Dominik is jól áll tehetség dolgában, harcra és sikerre éhesen lép küzdőtérre.

Presztízs Magazin

79,38 kg: Majzik Norbert (Majzik Team) vs. Kissfalvi Milán (Szentendre VSE)
Majzik régi motoros, sok meccsel a háta mögött, kíméletlenül kihasználja ellenfelei hibáit. Kissfalvi Milánnal nehéz dolga lesz, a szentendreiek junior és felnőtt bajnoka remek formában van, térdesei életveszélyesek. Kissfalvinak a hazai pálya plusz energiákat adhat első profi muay-thai meccsén.

69,85kg: Berényi Roland (Taskó Fight Debrecen) vs. Sebők Máté (White Brutal Warrior)
A hajdúságiak egyik ásza, Berényi Roland imponáló mérleggel rendelkezik, utóbbi hét mérkőzését magabiztosan nyerte, ellenfelei szinte minden alkalommal orvosi kezelésre szorultak a csaták után. Látványos, megalkuvást nem ismerő harcmodor jellemzi. Sebők sötét ló, eddig nem szerepelt a Muay-thai Mania rendezvényein, ám eredménylistája tekintélyt parancsoló: többszörös thai-boksz-bajnok.

66,68 kg: Kiss Sámuel (Taskó Fight Debrecen) vs. Albrecht Péter (Szentendre VSE)
Az est záró mérkőzésén garantált az izgalom, Kiss és Albrecht presztízs csatára készül. A srácok négy éve Hajdúszoboszlón már összecsaptak, ám a végeredményt nem mindenki fogadta el. Most itt az alkalom, hogy eldöntsék, ki a jobb kettőjük közül. Kiss ökölvívásban és kick-bokszban komoly sikereket tudhat maga mögött, de a szentendreiek reménységét sem kell félteni, idén minden bajnoki címet begyűjtött.

Edzők: Bálint László, Szalai Antal – Debrecen
Mezei György, Skrobár Róbert, Nagy Balázs – Budapest környéke

A Muay-thai Mánia népszerűségét jellemzi, hogy a decemberre tervezett gálára már a legjobb magyar női versenyzők is bejelentkeztek.

Időpont: 2014. október 25, szombat 19 óra.
Helyszín: Szentendre: Kőfaragó utca 4.
Jegyek: a helyszínen, a Perfect Fight Clubban, és a Tong thai Gym-ben

 

Még nincs értékelve