Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Nagyágyúk a ringben!

felixpromotion.hu | felixpromotion.hu | 2014.09.02. |
ökölvívás
Nagyágyúk a ringben!
Aki legutóbb ott volt, most is eljön - ez szinte garantált. A Ferobox Event júniusi bokszgáláján ugyanis elképesztő izgalmak közepette dőltek el a meccsek, s miért lenne ez másként szeptember 20-án, amikor ismét a magyar profi boksz krémje lép kötelek közé, újra Szentesen.

Olyan nagyágyúkat láthatunk bunyózni, mint Bedák Zsolt (21-1-0, 8 KO/TKO, WBO világranglista 4. helyezett), Kelemen Balázs (21-0-0, 13 KO/TKO, WBO világranglista 8. helyezett) vagy éppen Kovács Attila (33-4, 19 KO/TKO, volt IBO világbajnok) - aki a tervek szerint a négy nagy szervezet egyikének az Interkontinentális övéért száll harcba, vagy a már Magyarországon élő, de olasz Giuseppe Lauri ellen (54-16-0, 32KO/TKO) vagy a jelenlegi francia bajnok Zakaria Attou  (17-4-1, 6KO/TKO) ellen.

Igazi csemegének ígérkezik Szellő Imre és Bozai Gyula összecsapása - már hivatalos, hogy ők ketten 10 menetben, a magyar bajnoki címért csapnak össze. Aki ismeri bármelyik fiút, tudja, hogy hatalmas csatára kell számítani, aki pedig mindkettőt, az sejtheti, hogy itt kérem, valóságos tűzijáték van készülőben. A Ferobox Event vezetői ezúton is szeretnék megköszönni a szövetségnek, hogy a szakmai bizottság engedélyezte ezt a mérkőzést .

Kötelek közé lép rajtuk kívül a két veretlen kecskeméti versenyző Baranyi Richárd (7-0-0, 6KO/TKO) és Laki Róbert (5-0-0, 1KO/TKO), akik ősszel remélhetőleg már magyar bajnoki címmeccsen bizonyíthatják tehetségüket és persze a helyi kedvenc Nagy „Lütyő" Imre is.

A Ferobox gálát a helyszínről az MTV élőben közvetíti 21.30-as kezdéssel.

 

Még nincs értékelve