Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Pechszériában az Európa-bajnok

Balogh Zoltán | Záhonyi Tamás | 2011.01.20. |
Pechszériában az Európa-bajnok
A magyar női dzsúdó egyik kiemelkedő egyénisége, a kétszeres világbajnoki ezüstérmes, Európa-bajnok Mészáros Anett éppen csak hogy felépült a világbajnokságon összeszedett combizom-húzódása, újabb súlyos sérülést szenvedett. Hathetes kényszerpihenő vár a klasszisra, ám az áprilisi isztambuli Európa-bajnokságon már szőnyegre léphet.

Nem hordozza a sors a tenyerén Mészáros Anettet, a Honvéd dzsudokája az ausztriai mittersilli nemzetközi edzőtáborban újra megsérült, egy küzdelmi edzésen rázuhantak korábban sérült lábára. Az első diagnózis szerint részleges szalag szakadást szenvedett, bár operálni nem kell, rehabilitációja minimum hat hetet vesz igénybe. Szerencsére a térdprobléma nem akadályozza a cselgáncsozó Eb-indulását, ha felépülése a tervek szerint halad, áprilisban már tatamira léphet az isztambuli kontinensviadalon.

Mészáros az olimpiai kvalifikációs versenyeken nagy hátrányt nem szenved az újabb sérülés miatt, a párizsi Grand Prix viadalt ugyan ki kell hagynia, ám a törökországi Európa-bajnokság pontjai már száz százalékkal esnek latba a ranglistahelyezésnél, Anett kvalitásait ismerve pedig biztosak lehetünk benne, bőven bepótolja majd az elmaradt egységeket.
Még nincs értékelve