Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Pofonok a pálmafák árnyékában

Balogh Zoltán | Balogh Zoltán | 2011.01.10. |
Pofonok a pálmafák árnyékában
Január 10. és 21. között Kubában edzőtáborozik a magyar amatőr férfi ökölvívó-válogatott: Kovács László szövetségi kapitány 15 bokszolónak vezényel edzést a karibi országban.

Kuba az amatőr boksz fellegvárának számít, bunyósai több mint hatvan olimpiai érmet szereztek ezidáig, a világbajnoki medálokról nem is beszélve. A magyar bokszolók Csötönyi Sándor szövetségi elnök kapcsolatainak köszönhetően vehetnek részt a januári edzőtáborban, a karibi nemzeti csapat februárban, a Debrecenben megrendezésre kerülő Bocskai-emlékversenyen való részvétellel viszonozza a látogatást.

Kovács László a rekreáció befejezésére és az alapozásra helyezi a hangsúlyt a kinti tréningek során, de ha úgy alakul, fiai nem térnek ki a közös kesztyűzések elől sem. A szakember elsősorban a londoni olimpiára fókuszál, ám a keret összeállításából kitűnik, hogy már a jövő válogatottját is építi, több feltörekvő tehetség is helyet kapott a Kubába utazó gárdában. A kapitány az idei esztendő legfontosabb viadalának az olimpiára kvalifikáló világbajnokságot tekinti, ezért előfordulhat, hogy az Európa-bajnokságon fiatal bokszolókat indít, amondó, két hónapon belül nem lehet kétszer is csúcsformába kerülni, a kitűzött négy olimpiai kvóta megszerzése pedig mindennél fontosabb.
Még nincs értékelve