Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Siófoki kesztyűk csattantak a pécsi Plázában

Balogh Zoltán | 2011.05.17. |
Siófoki kesztyűk csattantak a pécsi Plázában
Három Balaton-parti ökölvívó lépett ringbe a Pécsett megrendezett Pláza-kupán, a Bodnár Emil edző vezette siófoki kontingens sportolói bemutató mérkőzéseken vettek részt.

A Pannon Presztízs magazin kiemelt figyelemmel követi a hazai amatőr és profi ökölvívó eseményeket, ajándékoztunk már Kovács „Kokó” István és Erdei Zsolt aláírásával ellátott kesztyűt a kaposvári Ring SC csapatának, de támogattuk a karrierjét újrakezdő IBO világbajnokot, Kovács „Vipera” Attilát is.

A regionális pofonparti-jellegű pécsi Pláza-kupa eseményeit is figyelemmel kísértük, a remek hangulatú rendezvényen 6 egyesület, 54 ökölvívója mérlegelt, az edzők kor, súly és felkészültség szerint 22 párnak adtak lehetőséget a bemutatkozásra. Az ország egyik legjobb utánpótlás-nevelő egyesülete, a kaposvári Ring SC kihelyezett szakosztályaként működő siófokiak három öklözővel képviseltették magukat. Bodnár Emil tanítványai bemutató mérkőzéseken bizonyították felkészültségüket, kiemelkedett a serdülőkorú ifjabb Nagy György teljesítménye. A remek fizikai adottságokkal rendelkező tehetség bátor bunyóját Vajmi Csaba, a bázisklub mestere is elismerte. A tréner szerint, ha a siófoki fiatalember továbbra is ilyen ütemben fejlődik, már az idei korosztályos bajnokságon is érmes reményekkel léphet szorítóba.
Átlag: 5