Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Szűcs Barna újra Pozsonyban meccsel

Balogh Zoltán | archív | 2013.03.14. |
k-1, Szűcs Barna
Szűcs Barna újra Pozsonyban meccsel
Szűcs Barna és az őt soraiban tudó Re-Gym respektjét jelzi, hogy a decemberi, pozsonyi gála után az erdélyi magyar fighter újra meghívást kapott a szlovák fővárosba, a március 16-án megrendezésre kerülő W5 – Mesterek tornáján a szlovák Tóth Patrikkal ütközik K-1 superfightban.

Igencsak meglepődtek a pozsonyi Aegon Aréna nézői, amikor a december 8-án megrendezett Fight Explosion elnevezésű gálán kedvencüket, Jan Mazurt hirdették ki győztesnek Szűcs Barna ellen. A meccsről röviden: a Re-Gym fightere rendesen megruházta a második legjobb szlovákként számon tartott Mazurt…

Úgy tűnik, azért Barna teljesítménye erős emlékeket hagyott a rendezőkben, így nem csoda, hogy újra meghívást kapott a pozsonyi arénában március 16-án megrendezésre kerülő W5 – Mesterek tornájára. A viadal erősségére jellemző, hogy 71-, és 75 kilogrammban brutálisan erős négyes torna lebonyolítására kerül sor. Előbbi súlycsoportban a szlovák Vladimir Konsky, a svájci Hysni Bequiri, az ukrán Alim Nabiev és a török Tefic Sucu küzd a győzelemért, egy kategóriával feljebb is bombaerős a mezőny, a szlovákok legjobbja, Vladimír Moravcsík, az ukrán Artem Litvinenko, az orosz Konstantin Serebrennikov és az albán, de Hollandiában élő és tréningező Valdrin Vatnikaj is kesztyűt húz Pozsonyban.

Barna ilyen mezőnyben mutathatja meg kvalitásait. Jogos a meghívás részére, Rehák György tanítványa sikerrel verekedte végig Európa és a világ szorítóit, Muay-thaiban a kontinens legjobbjai közé tartozik, de K-1 szabályrendszerben is bárkit képes megregulázni. A szlovák fővárosban K-1 szabályrendszerben a fiatal, feltörekvő Tóth Patrikkal méri össze erejét. Tóth közel sem kezdő a szakmában, rendszeres résztvevője a rangos szlovák viadaloknak.

Szűcs Barnát hihetetlen fizikum és testfelépítés jellemzi, lábbal rombol, kézzel zúz, de egy olyan plusszal is rendelkezik, amivel csak a legjobbak, az utolsó leheletéig küzd a győzelemért, nem ismer elveszett mérkőzést.

- Természetesen Barna győzelmét várom, rutinja, tudása mellette szól, versenyzőm nemzetközi szinten is jegyzett fighter – mondta Rehák György, a Re-Gym vezetőedzője. – Bízom benne, versenyzőm Pozsonyban újra bizonyítja tudását. Már az hatalmas megtiszteltetés, hogy ringbe léphet a gálán, de ennyivel nem szeretnénk megelégedni. Barna, ha jó teljesítményt nyújt, márpedig ez a cél, akár azt is elérheti, hogy a következő szlovák viadalon már a négyes torna tagjaként léphessen ringbe.

Barna a biztatást tekintve Pozsonyban sem küzd majd idegen ringben, a Re-Gym összetartó, hangerejéről is ismert csapatának támogatását is maga mögött tudhatja a szlovák fővárosban.

Még nincs értékelve