Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Thai-boksz – a hatodik tusa

B.Z. | archív | 2014.10.06. |
Thai-boksz – a hatodik tusa
Horváth Anita berobbant a hazai thai-boksz-életbe, a korábbi korosztályos válogatott öttusázó a ringben is a legjobbak közé pályázik, képességeit ismerve, nem is esélytelenül.

Horváth Anita két éve jelentkezett a szentendrei thai-boksz klubba, ahol Szászi Ferenc irányítása alatt kezdte elsajátítani a sportág alapjait. Az öttusázó előélettel rendelkező 24 éves hölgy olyan tempóban halad, hogy ma már súlycsoportja egyik legjobbjaként emlegetik, ígéretes nemzetközi karrier előtt áll.

Presztízs Magazin

A csinos szőke hölgy öttusában világ- és Európa-bajnokságon is szerepelt a magyar korosztályos válogatott színeiben, jó néhány aranyérem díszíti vitrinjét. Aztán keményebb műfajra váltott, s kiderült, a pentatlonból hozott alapok a ringben is jól kamatoznak, az új mozgásformákat pedig rekordsebességgel sajátította el. Ma már oszlopos tagja az egyik legerősebb hazai thai-boksz klubnak, a Rehák György nevével fémjelzett Re-Gym hálózatnak.

A szegedi világkupán Szászi Ferenc tanítványa parázs mérkőzést vívott a tavalyi világelsővel, de az első komoly sikert a Fight Night Hungary augusztusi, szombathelyi gáláján érte el, közönségszórakoztató bunyóval vált a publikum kedvencévé. Anita szeptemberben a Wako low-kick magyar bajnoki címét is begyűjtötte, a debreceni fináléban kétszeres világbajnokot, négyszeres Európa-bajnokot győzött le magabiztosan. A szentendrei muaythai csapat legeredményesebb versenyzője már készül a következő évad versenyeire. A harcos amazon nem ismer határokat, készülhet ellene a nemzetközi élvonal is.

 Képgaléria

Még nincs értékelve