Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Újra pofozkodnak a zsaruk

Balogh Zoltán | archív | 2013.08.08. |
TEK, TEK-gála
Újra pofozkodnak a zsaruk
Idén is megrendezésre kerül a TEK Budo- és Küzdősportgála, a versengésnek szeptember 14-én, szombaton a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ ad helyet.

Tavaly több mint háromszáz rendészeti dolgozó vett részt a viadalon, legnagyobb létszámban a rendőrség alkalmazottai képviseltették magukat, de jelen voltak a honvédség, a tűzoltóság és a büntetés-végrehajtás küzdősportos munkatársai is. A szervezők szeptemberben még nagyobb mezőnyt várnak, csatlakoznak a NAV és az Országgyűlési Őrség indulói is, a nevezések ismeretében kijelenthető: a színvonalra sem lesz panasz.

Bővül a rendezvény programja: a K-1full-contact, a jujitsu földharc és a tradicionális WKF karate kata és kumite küzdelmei mellett kyokushin csatákra is sor kerül, a stílus gyakorlói katában és kumitében mérhetik össze erejüket.

Presztízs Magazin

Az idén minden bizonnyal változnak az erőviszonyok a K-1 full-contact bunyókban, a tavaly a horvát gárdával összecsapó TEK-válogatott tagjai egyéniben lépnek a kötelek közé. Olyan klasszisok is kesztyűt húznak az egykori K-1-menő, Karacs Attila által felkészített csapatban, mint a kick-boksz világbajnok Novák Jenő, a WPKC interkontinentális K-1 öv birtokosa, Török Imre, vagy a kőkemény Kulacsik Mirkó.

A tradicionális WKF, valamint a kyo karate kata és kumite küzdelmeit a BM pontszerző verseny keretein belül rendezik meg, csak BM-alkalmazottak nevezhetnek, de földharcban a honvédség kötelékébe tartozó sportolók is próbára tehetik felkészültségüket.

Presztízs Magazin

A küzdelmek kilenc helyszínen kerülnek lebonyolításra, a K-1 full-contact fighterek három ringben meccselnek, a földharc, a WKF és a kyo karate két-két tatamin kerül megrendezésre.

Akárcsak tavaly, idén is lesz kiállítás és vásár, de a szervezők a gyerekekről sem feledkeznek meg, számukra is kínálnak szórakozást.

Program:
9:00 – selejtezők
14:00 – döntők
17:00 – gála

A rendezők szeretettel várnak minden érdeklődőt, a belépés ingyenes!

Helyszín: SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ
(Budapest XIV., Dózsa György út 1.)

Még nincs értékelve