Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Üzemi hőmérsékleten „A Gép”

K-1 profi világbajnoki címmeccset vív Éltető Daniella

sajtóanyag | archív | 2013.11.12. |
Éltető Daniella, k-1
Üzemi hőmérsékleten „A Gép”
Kemény közdelem vár Éltető Daniellára szombaton. Eddigi pályafutása talán legnehezebb harcát kell megvívnia a „The Machine-nak”, K-1 profi világbajnoki címmeccsen lép kötelek közé Németországban a WFMC szervezetnél. Wendenben a tizenötszörös vb győztes Katrin Dirheimer lesz az ellenfele az Energy Fight Night -gála főmérkőzésén.

Nyert már Világ- és Európa Bajnoki címet az IFMA szervezetnél és diadalmaskodott a WAKO égisze alatt rendezett nemzetközi tornákon is. Most egy újabb trón meghódítására készül Éltető Daniella: a profik közt szerezhet világbajnoki címet a WFMC szervezetnél.
Daniella eddig sorra hozta az eredményeket. A mindössze 18 éves tokaji lány eddigi 40 ringes meccséből 38-at nyert meg, ebből 14-et vívott profiként. A címeit tekintve hatszor lett világbajnok különböző stílusokban: Muay Thaiban, Kick-Boxban (full contact, low kick), K-1-ben és Kempo (full contact) karatéban. Most a november 16-i Energy Fight Night gálán bizonyíthat, a németországi Wendenben K-1 profi világbajnoki címéért lép szorítóba -64,5 kilogrammban.

- Négy héten keresztül napi két edzéssel, az állóképesség és erőnlét mellett rengeteget színesítettük a technikai repertoárt. Ellenfelemtől teljesen különbözünk: ő egy erős, rutinos full contact Kick-Boxos, míg én inkább a Thai Box és a Shindokai-Kan karate elemeit fogom előtérbe helyezni a küzdelem során – mondta el Éltető Daniella, aki a gála főmeccsén harcol.

A WFMC K-1 profi világbajnoki címét -64,5 kilogrammban eddig nem birtokolta senki, a magyar fighter ellenfele a tizenötszörös Kick-Boksz világbajnok Katrin Dirheimer lesz. A Daniellától nyolc évvel idősebb német lány már a profik közt is megmutatta magát: K-1-ben Európa-bajnok is lett. Éltető Daniellát eddigi eredményei alapján választotta Katrin ellenfeléül az edzője Frank Fiedler és a szervező Wadim Blagoweschtschenskij. A küzdelem védőfelszerelés nélkül zajlik majd 5x3 percben.

- Arra készülök, hogy meglepem Katrint mivel a meccs a szokásosnál hosszabb, így a terveink szerint lesz időm arra a mérkőzés alatt, hogy felőröljem őt. Nem rettenek meg attól, hogy egy tizenötszörös világbajnokkal kell bunyóznom, mert nekem már többször is sikerült helyt állnom a világ élmezőnyébe tartozó ukrán, orosz és fehérorosz harcosok ellen is – tette hozzá Daniella.

A világbajnoki címmeccset egy hosszabb pihenő és feltöltődés követi, mivel az érettségire, azt követően pedig a fogorvosi egyetemre készül a The Machine.

Még nincs értékelve