Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Baba a kajakban

Balogh Zoltán | sulinet.hu | 2011.03.18. |
Baba a kajakban
Törökországi edzőtáborát megszakítva, budapesti sajtótájékoztatón jelentette be a háromszoros olimpiai bajnok Janics Natasa, hogy gyermeket hord a szíve alatt. A világklasszis három hónapos terhes, ebben az esztendőben versenyen már nem áll rajthoz, ám a tréningekkel a babavárás időszakában sem áll le, szeretne ott lenni a londoni olimpián.

Janics Natasa mindig meglepi a közvéleményt. A bácskapalánkai lány nagy csinnadratta közepette ment hozzá első férjéhez, majd néhány hónap után már az olimpiai bronzérmes bolgár kenusnak, Andrian Dusevnek mondta ki a boldogító igent. Natasa az új kapcsolatban szárnyakat kapott, újabb világbajnoki címeket nyert és gőzerővel készült az idén Szegeden megrendezésre kerülő világbajnokságra. A viadal kiemelt jelentőséggel bír az olimpiai kvalifikáció szempontjából, az elosztásra kerülő kvóták nagy részét itt szerezhetik meg a versenyzők. Janics azonban nem meríti vízbe lapátját a hazai pályán, nélküle zajlik idén a Tisza-parti versengés.

A klasszis a sajtótájékoztatón elmondta, hogy férjével szerelmük kezdete óta napirenden van a családalapítás, nagyon örülnek a baba érkezésének. Hozzátette, sajnálja, hogy kimarad karrierjéből a szegedi vb, ám 28 évesen a babaprojekt prioritást élvez. A verseny háziasszonyaként azonban jelen lesz a szegedi viadalon, megígérte, ő lesz a magyar csapat legnagyobb szurkolója.
 
Sokakban felvetődhet a kérdés, mennyire vehető komolyan Janics Natasának az a célkitűzése, hogy szülése után szűk egy évvel indulni akar a londoni olimpián. Nem lesz könnyű helyzetben, hiszen a tréningek, versenyek mellett gyermeke nevelését, gondozását is meg kell oldania. Nagyon nehéznek tűnik a feladat, a legtöbb sportolónő számára szinte lehetetlen lenne, ám Janics fanatizmusát ismerve, abszolút nem kizárt, hogy vízre teszi hajóját a londoni kajak-kenu pályán.
Még nincs értékelve