Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Fenegyerekek Cincinnatiben

Szepe | is-it-hype.com | 2010.07.29. |
amerikai foci, nyári, sport
Fenegyerekek Cincinnatiben
A nem éppen nyugodt természetéről ismert Chad Ochocinco új csapattársat kap a profi amerikai futball-ligában. A jövő szezontól ugyanis a másik botrányhős Terrell Owens is Cincinnatiban játszik, miután megegyezett a Bengals vezetőivel. A hírek szerint ez 2 millió dollárt hozott a konyhájára.

 

 A Buffalo Billstől távozó, harminchat éves egykori sztárelkapónak hosszú hetekig nem volt csapata az NFL-ben. A legtöbb csapat még a felvetést is elutasította, hogy a zűrös TO náluk folytatná. Owensnek nem titkolt szándéka, hogy pályafutása végéhez közeledve végre megnyerje a Super Bowlt.

 

A 190 centis 5-szörös Pro Bowl választott botrányhős már nem annyira kapós a játékosok piacán, mint korábban, még annak ellenére sem, hogy ő az egyetlen olyan játékos a liga történetében, aki képes volt mind a 32 csapat ellen touchdownt szerezni.
Terrell személyében egy olyan rutinos elkapó érkezik Cincinnatibe, aki korábban nem riadt vissza edzője hozzáértését nyílvánosan kritizálni, vagy volt csapattársai szexuális irányultságáról a sajtónak kendőzetlenül nyilatkozni, esetleg egykori csapatának egyik alkalmazottját jól helybenhagyni. Az az egy dolog biztos, hogy hallunk még róla a következő szezonban.
 
 
 
 
Még nincs értékelve