Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Jövő vasárnap ismét Városvédő Futás Budapesten

MTI | futanet.hu | 2013.04.13. |
Jövő vasárnap ismét Városvédő Futás Budapesten
Jövő vasárnap 28. alkalommal rendezik meg Budapesten a Telekom Vivicittá Városvédő Futást, melynek szervezői bíznak benne, hogy a tavalyi 13 200-as indulói létszámot sikerül majd felülmúlni.

A rendező Budapest Sportiroda (BSI) tájékoztatása szerint a tavasz legnagyobb magyarországi szabadidősport-eseményén a hagyományoknak megfelelően minden mozogni vágyó találhat magának megfelelő távot: a 800 méteres családi futás mellett 3,2 (Minicittá), 7 (Midicittá) és 10 km-en (Vivicittá), illetve félmaratonon lehet rajtolni, de 3,2 km-es gyaloglás is teljesíthető.
   
A program a félmaratoni verseny 9.30 órás rajtjával indul, míg az utolsó "szám" a gyaloglás lesz 15.40-től.
   
A verseny központja a tavalyi évhez hasonlóan a Margitszigeten lesz, de az útvonalon a fővárosban zajló útépítési munkálatok miatt változtatniuk kellett a szervezőknek. A résztvevők azonban így is Budapest legszebb részein futhatnak majd keresztül, érintve a Parlamentet, a Lánchidat, a Gresham Palotát és az MTA épületét.
   
"A budapesti Vivicittá résztvevőinek száma évről évre nő, a tavalyi futáson több mint tizenhárom ezren futottak együtt Budapestért - mondta Kocsis Árpád, a BSI ügyvezetője. - Azt reméljük, hogy a futás erejével idén még többen mutatják meg, hogy mennyire szeretik Budapestet, melynek öt kerületén át halad majd a mezőny."

Még nincs értékelve