Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Lite Fitness Night

Budapest, Sportmax 2 Sport- és Szabadidőközpont, július 2. 17:30

Balogh Renáta | azentekeresem.com | 2010.07.01. |
Lite Fitness Night
Ha a holnap estére még nincs betervezett programunk, akkor érdemes ellátogatnunk a Lite Wellnes Clubba, ahol éjszakai edzésen és könnyed buliban vehetünk részt.
Hogy mi is ez az új őrület? Egy külföldről behozott kezdeményezés, amit Magyarországon is próbálnak bevezetni. Azoknak az embereknek ajánlják, akik egész nap dolgoznak és nincs idejük napközben edzeni. A rendezvényt abból a célból szervezték, hogy felhívják a figyelmet a hazánkban még gyerekcipőben járó éjszaki sportolásra.
 
Harmadik alkalommal rendezik meg a nagyszabású fitness-wellness eseményt, az est házigazdája a színész, Szabó Győző lesz. Az éjszaka folyamán kipróbálhatjuk a szabadtéri fáklyás bodyartot, a medenceparti fáklyás spinninget, a Boot Campet és TRX-et. Emellett lelkünk megnyugtatására, egészségügyi szűréseket is végeztethetünk. Benevezhetünk az éjszakai sqash kupára, majd masszázzsal jutalmazhatjuk magunkat (30 százalékos kedvezménnyel), és lazításképpen a kivilágított medencében fürdőzhetünk, és ha kedvünk támad egy kis játékhoz, tombolasorsoláson is részt vehetünk.

Az elhivatott szervezők szándéka, hogy egy olyan megmozdulás jöjjön létre az emberek körében, ami új trendet teremt. A rendezvény célja, hogy összekapcsolja a mozgást a szórakozással, és testi-lelki frissülést nyújtson ez a nem mindennapi éjszaka.

Még nincs értékelve