Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Overdose győzelemmel tért vissza

Balogh Zoltán | pannoniaoverdose.hu | 2010.07.19. |
nyári, overdose, sport
Overdose győzelemmel tért vissza
A magyar csoda ló 15 hónapos kihagyás után állt újra rajthoz, s izgalmas verseny után mintegy félhosszal nyerte a Pozsonyban megrendezett ezer méteres derbit.

Overdose Közép-Európa legjobb lovaival – osztrák, cseh, szlovák – csapott össze a szlovák fővárosban. A patagyulladás után visszatérő veretlen ötéves telivér Pozsonyban is megmutatta kitűnő képességeit, a célegyenesbe fordulva még nagy előnnyel vezetett, ám a végére picit elfáradt, de így is magabiztosan nyerte a viadalt. Mikóczy Zoltán lován látszott a hosszú kihagyás, időre van még szüksége, hogy újra régi fényében tündököljön. Teljesítménye azonban bizakodásra adhat okot, ha visszanyeri régi formáját, akkor a világ legnagyobb derbijein is sikerrel pályázhat az elsőségre.

 
"Rettenetesen jöttek rá a végén, a hajrára fél hossz maradt az előnye, de ez elég volt. Óriási ünneplést kapott. Drukkban volt a ló, ezt a bemelegítéstől látni lehetett, alig tudta megfogni a lovasa. Nagy volt a konkurenciája, a kanyarban már vezetett, mire a célegyenesbe fordult, még nagyobb lett az előnye, ebből őrzött meg. " - nyilatkozta Mikóczy Zoltán a pannoniaoverdose.hu oldalon.
Még nincs értékelve