Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Siker Debrecenben!

Balogh Zoltán | Balogh Zoltán | 2010.09.10. |
Siker Debrecenben!
A Nagy Sportágválasztó történetében a vidéki helyszínek közül Debrecent illeti a number one titulus: a cívisvárosban első alkalommal megrendezett eseményen két nap alatt összesen csaknem 14 ezer látogatót köszönthettek a különböző sportágak képviselői.

Az első nap délelőttjén ötezer óvodás, iskolás tekintette meg a bemutatókat, délután pedig a nagyközönség számára is megnyitották az Oláh Gábor utcai stadiont, összesen majd’ hétezer érdeklődő tekintette meg a programokat.

A második napon sem csökkent az érdeklődés, a vizes sportágak bemutatói is rengeteg fiatalt vonzottak, a csónakázótónál, a kajakot, a kenut, a raftingot, a sárkányhajót és a verseny-vízibiciklit tesztelhették a résztvevők. Még egy rekordot magáénak mondhat Debrecen a vidéki helyszínek között: ennyi sportág máshol még nem jelent meg, mint amennyi a hajdúsági megyeszékhelyen elérhetővé vált erre a két napra az érdeklődőknek.
 
Sztárokban sem volt hiány, többek között Atlanta olimpiai bajnoka, Horváth Csaba és Csabai Edvin, tizenhétszeres világbajnok maratoni kenus segítette a gyerekeket a csónakázótónál, a dzsúdósoknál tiszteletét tette az Európa-bajnok Hadfi Dániel, de legnagyobb sikert kétség kívül a profi ökölvívó világbajnok, Erdei Zsolt aratta.
 
Átlag: 5