Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Új dimenzióba lépett a magyar kerékpáros társadalom

sajtóanyag | sajtófotó | 2014.04.26. |
kerékpár
Új dimenzióba lépett a magyar kerékpáros társadalom
Kerékpározni jó! Csak körül kell néznünk egy átlagos hétvégén, hogy mennyien választják szabadidejük aktív és izgalmas eltöltéséhez a bringát. Ezzel egyidőben nem csak az infrastruktúra, hanem a kerékpáros kultúra is fejlődik. Lassan, de biztosan haladunk a fejlett kerékpáros hagyományokkal rendelkező országok felé. Ma már nyilvánvaló, hogy egy kerékpár nem csak közlekedési eszköz, hanem szabadidős-, és sporteszköz is! Az élményről szól!

Ezek az új dimenziók új megközelítést igényelnek!
 
Hazánk első Kerékpáros Kompetencia Központja ebben a munkában kíván úttörő szerepet vállalni. A színvonalas eszközök elérhetőségén túl innovatív megközelítéssel szolgáltatásokat, ideológiákat, életformákat, lehetőségeket állít fókuszba, amelyek mind rövidtávon, mind hosszútávon segítik majd a magyar kerékpáros közösségek fejlődését.

„A Tó Sport kft-t Négy éve pont azért hoztuk létre, mert ezt az élményt akartuk megragadni, s tovább adni emberek ezreinek. A kerékpáros közösséghez való hozzáállásunk alapjaiban különbözött a többiekétől, hiszen mi a kezdetektől, hittünk abban, hogy mindenki kerékpárosnak született, csak közben esetleg valami változott, az életében. - mondta Juhász Gyula a VelenceBike tulajdonosa.
„Úttörők voltunk a rendezvényeink koncepciójával, hiszen minden általunk szervezett eseményen stratégiailag figyeltünk arra, hogy ne csak sportolók, de családok és a gyerekek, is megtalálják a maguk kerékpáros élményét. Most újra a nehezebb utat választottuk a VelenceBike, Magyarország első Kerékpáros Kompetencia Központjának létrehozásával.

VelenceBike Kerékpáros Kompetencia Központ szolgáltatásai:

Presztízs Magazin

A VelenceBike missziójának tekinti a kerékpáros kultúra megteremtését és gondozását Magyarországon. A kerékpározás hagyományos élményén túlmutató egyedi,  személyre szabott szolgáltatásokat kínál. Az emberek különbözőek, így a kerékpározásnak is számos stílusa létezik. A Kerékpáros Kompetencia Központ felületet biztosít ahhoz, hogy az ember és kerékpár egymásra találjon.
 
Shimano Service Center
A Shimano által létrehozott nemzetközi szolgáltatási forma, amely teljes szélességében biztosítja a kerékpárosok technikai támogatását. A szolgáltatás egyrészről magában foglal egy professzionális háttérrel bíró mechanikai szervízt a szükséges speciális eszközökkel, szerszámokkal és egy kiemelten széles választékú alkatrészbázist. Másrészről olyan naprakész szakmai tudásbázist biztosít, ami elengedhetetlen a gyors és hatékony problémamegoldáshoz, felmerülő kérdések megválaszolásához. Egyedülálló szolgáltatásként emelhető ki a helyben történő azonnali garanciális ügyintézés. Az SSC továbbá folyamatos elérhetőséget biztosít a felhasználók számára prémium kategóriás alkatrészek  és rendszerek megértésére, használatnának tesztelésére (Di2, Dura Ace,  Ultegra, XTR, XT).

Cube Teszt Állomás
A CUBE hazai forgal
mazójának szakmai támogatásával Magyarországon rendhagyó szolgáltatás jött létre a Kerékpáros Kompetencia Központban. A szolgáltatás lényege, hogy ingyenes teszt lehetőséget biztosít az összes tematikában (túrázás, országúti, MTB), széles méret- és árkategóriában.

idmatch

Régi keletű problémára ad megoldást a VelenceBike. Hogyan válasszunk a kerékpárra nyerget? A Selle Italia évtizedes tapasztalatából született idmatch rendszer használatával ingyenesen felmérik és elemzik a kerékpárost, melynek segítségével már könnyű kiválasztani a testalkatunknak legjobban megfelelő nyeregtípust.

E-Bike teszt centrum
Magyarországon első alkalommal van lehetőség prémium kategóriájú e-bike kerékpárok tesztelésére.
Az ingyenes teszteken közvetlen élményben lehet része bárkinek az elektromos rásegítésű kerékpárokkal kapcsolatosan.

FOX márkaszerviz
A nemzetközi sztenderdek alapján meghatározott szerszámokkal felszerelt szervízállomás, a Fox által közvetlenül biztosított oktatási anyagból táplákozó tudásbázis és felkészült szakemberek alkotják ennek a szolgáltatásnak a lényegét.

Kerékpárkölcsönzés
Minőségi kerékpározást tartjuk szem előtt ennek szellemében határoztuk meg a kölcsönözhető kerékpárok színvonalát. A kerékpározást a minőség teszi élménnyé.

Teszt Táborok
A Központ által biztosított, akár három napos tesztprogram alkalmával az érdeklődők integrált szolgáltatás keretében próbálhatják ki az általuk preferált stílusú kerékpárokat. Saját közegükben, terepen, országúton vagy kerékpárúton van lehetőség tesztelni a prémium kategóriás kerékpárokat. A túrákhoz nem csak a kerékpárokat és a biztonsági eszközöket, hanem a szakmailag felkészült oktatókat is a VelenceBike biztosítja. Természetesen a lazítás és a wellness is része ennek a pár napnak, hiszen az élmény a legfontosabb számunkra.

Kerékpáros Sporttábor gyerekeknek
A táborban a gyerekek elméleti és gyakorlati felkészítést kapnak olyan képzett oktatóktól, akik ezt a legmagasabb szinten űzik a gyakorlatban is. A tanulás mellett a gyerekek különböző kerékpáros kalandprogramokban (kirándulás, ügyességi pályák) és szabadidős tevékenységekben vehetnek részt.

Céges csapatépítés
Aki keményen dolgoznak, azoknak szükségük van a lazításra is. A Kompetencia Központ Csapatépítő rendezvényeivel, szolgáltatásaival lehetőséget biztosít erre is. A résztvevők tudásszintjének és erőnlétének felmérését követően a fő cél, hogy mindenki számára élvezhető legyen mind a terep nehézsége, mind annak tempója. A csapatoknak túravezető nyújt segítséget, hogy a kitűzött céljaikat megvalósíthassák és kalandokban gazdag élményekkel térhessenek újra vissza a hétköznapokba.

Még nincs értékelve