Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Lendületben a K-3

Balogh Zoltán | Ezüstszegi Joe | 2010.06.04. |
Lendületben a K-3
Egyre nagyobb népszerűségre és szakmai elismertségre tesz szert az egykori kick-boksz világbajnok, Sándor György és Ezüstszegi József által életre hívott K-3 bajnokság. A kempo, a kick-boksz és a ketrecharc elemeit vegyítő sportág országos bajnoki döntőit az It’s Showtime 2010 Budapest gála keretein belül bonyolították le. A látványos, pörgős csaták a nemzetközi karrier irányába lendíthetik a stílust, hiszen a hírek szerint a mérkőzéseket több mint ötven országban mutatják majd be.
[title-raw]A magyar mezőny kiegyenlítettségére jellemző, hogy a finálék előtt szinte lehetetlen volt megtippelni a kategóriagyőztesek személyét, minden súlycsoportban egyenlő erők feszültek egymásnak.
65 kilogrammban a mezőtúri Juhász Attila Zahari Mátét legyőzve lett bajnok, míg a 72 kiló a remek kéztechnikával rendelkező Bagdi Tamás sikerét hozta. 76 kilogrammban az ex-birkózó, a debreceni Zahari Vince földharcban maradt alul Szabó Gáborral szemben. Soltész László (84kg) azonban gondoskodott róla, hogy ne térjenek haza arany nélkül a cívisek, negyven másodperc alatt karfeszítéssel verte Bonifert Jánost. A 93 kilogrammosok fináléjában Jánosi László leamortizálta Szolomayert, de a nehézfiúk mindent eldöntő ütközete is nagy hiriget hozott: a kőkemény Vesztergomi József földön mattolta Cseh Róbertet.
Még nincs értékelve