Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Az Expón jubilál a Vezetéstechnikai Centrum

sajtóanyag | sajtófotó | 2013.11.13. |
Az Expón jubilál a Vezetéstechnikai Centrum
Az idén nagyon szép jubileumához, a 15. évéhez érkezett el a Hungaroringen található Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum, amely hétvégén az Autó, Motor és Sport Expóra csábítja azokat, akik fogékonyak a biztonságos közlekedésért folytatott kampányukra, illetve szívesen mérnék össze vezetői tudásukat ismert sportolókkal.

A pénteken a Hungexpo területén nyitó kiállításon ugyanis a Tanpálya standján a Motoros Akadémia mellett a vállalkozó kedvű látogatók összemérhetik vezetői tudásukat az olimpiai ezüstérmes, kétszeres Európa-bajnok birkózóval, Lőrincz Tamással, a rendkívül csinos kétszeres Lotus Ladies Cup-győztes Bús Edinával, illetve Tóth Imre és Gyutai Adrián gyorsasági motorversenyzőkkel.

Presztízs Magazin

A Hungaroringen található Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum és Motoros Akadémia részt vesz a hétvégi Autó, Motor és Sport Expón - november 15-17., Hungexpo -, amely eseményen az érdeklődők nemcsak az Akadémia működésével ismerkedhetnek meg, hanem testközelből láthatják a Supersport világbajnokságon és Európa-bajnokságon szereplő két gyorsasági motorversenyző, Tóth Imre és Gyutai Adrián Hondáját, valamint a motorosokon kívül az olimpiai ezüstérmes Lőrincz Tamással és a kétszeres Lotus Ladies Cup-bajnok Bús Edinával is megmérkőzhetnek a standon felállított szimulátoron. Az erről szóló sajtóanyagot a csatolt közleményben olvashatják.

Még nincs értékelve