Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Kajakos irányítja az autó-motorsportot

Balogh Zoltán | sportforum.hu | 2011.02.21. |
Kajakos irányítja az autó-motorsportot
Más jelölt nem lévén, az egykori kétszeres kajakos olimpiai bajnokot, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatóját, Gyulay Zsoltot választották a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnökévé.

Túl nagy meglepetés nem történt a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség a Hungaroring mogyoródi épületében megtartott közgyűlésén, a tagok nyílt voksolással az elnöki posztra egyedül pályázó egykori kajakosnak, Gyulai Zsoltnak szavaztak bizalmat. A Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója a lehetséges 124 voksból 113-at begyűjtött, a rá leadott szavazatokból kitűnik, vezető szerepe mögött stabil háttér áll. A szövetség általános alelnökének 90 szavazattal Frank Tamást, sportszakmai alelnöknek Szamos Miklóst (100) választották meg. Az új vezetőség tagja lett még Fazekas Csaba, Jászai Gellért, Kovács Tamás, Nagy Csaba, valamint Rogán Antal fideszes országgyűlési képviselő.

Gyulay kijelentette, a szakmai kérdésekbe nem kíván beleszólni, azt Szamos Miklós alelnökre bízza, ellenben kirakatember sem szeretne lenni, tevékeny részt kíván venni a hazai autó-motorsport életében. A MNASZ korábbi elnöke, az elnökségre éppen Gyulayt invitáló egykori legendás ralis, Ferjáncz Attila munkája elismeréseként „örökös tiszteletbeli elnök” címet kapott a szövetségtől.
Még nincs értékelve