Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Rekorddöntésre készül Kunmadarason a Tomracing Motorsport Team versenyzője

Kohári Zoltán: „Háromszázötvennel a cél felé!”

sajtóanyag | Molnár Ádám – Pole Positions Communications Kft. | 2014.06.27. |
Rekorddöntésre készül Kunmadarason a Tomracing Motorsport Team versenyzője
Komoly célkitűzéssel érkezik a hétvégi Drag Országos Bajnokság kunmadarasi fordulójára a többszörös magyar bajnok dragos, Kohári Zoltán. A Tomracing Motorsport Team versenyzője a 2700 lóerős aszfaltszaggatójával, a Dragaccsal át szeretné adni a múltnak eddigi legjobb idejét az ¼ mérföldes távon – 337 km/h-s csúcssebességet elérve 7.02 mp alatt teljesítette a 402,33 métert –, és a végén háromszázötvennel szeretne átrepeszteni a célon.

A hétvégén, Kunmadarason folytatódik a Drag Országos Bajnokság. A Tomracing Motorsport Team versenyzője, Kohári Zoltán és a 2700 lóerős Chevrolet Camaro Z28, vagy ahogyan pilótája elnevezte, Dragacs számára ez lesz az utolsó verseny az augusztus 8. és 10. között megrendezésre kerülő hockenheimi Európa-bajnoki futam előtt. Ráadásul a dragversenyző nagy dobásra készül: meg szeretné javítani saját rekordjait a negyed mérföldes távon – 402,33 méter – a kunmadarasi aszfalton.

Presztízs Magazin

A hockenheimi Európa-bajnoki futam főpróbája következik a hétvégén, ahol ugyan még nem a végleges németországi beállításokkal fogunk rajthoz állni, de mindenképpen afelé közelítve. A legutóbbi, pesti rakparton rendezett PocoLoco Gyorsulási és Szlalom versenyen a Dragacs maximális teljesítményének csak 70 százalékát használtuk ki, míg most ezt megemeltük, így Kunmadarason már 85 százalékon fog teljesíteni. Kicseréltük a fekvő-, és hajtókarcsapágyat, valamint a hétvégén új üzemanyag-, és motorolaj-adalékot is kipróbálunk, amitől szintén várunk egy minimális teljesítménybeli javulást. Ezekkel a változtatásokkal, úgy gondolom, hogy elérjük a mostanra kitűzött célunkat, és 6-os időt fogunk futni egy közel 350 km/h-s csúcssebességgel. Ha ez összejön, akkor sikerül megdöntenem a saját eddigi rekordjaimat”- mondta a Tomracing Motorsport Team versenyzője, aki természetesen a pesti rakpart után Kunmadarason is győzni szeretne.
 

Átlag: 5